Sudembulut Doktorum kendinde sorun hissetmediğin sürece devam edebilirsiniz dedi. Son zamanlarda Doğumu tetikleyen bi etken dedi
AlyaSu Sudembulut 37 olduk ne gelen var ne giden canım bazen onun da gerçek olmadığını düşünüyorum 🙈🤭
[silindi] Sudembulut kızlar siz yine iyisiniz😂 ben 15. Haftamdayım 7. Haftadan beri beri ilişki yasak 1 kere lekelenmem olduğu için, eşimde çocuğa bir şey olacak korkusuyla bi de doktorun dedikleri eklenince sağolsun uzak duruyor 😃😃😃
Nuris_3461 Tiredmother ben bugün çatı mua oldu 1 cm açıklık varmış gebelik şekerim bar diye Dr um beklemek istemiyor Çarşamba hazırlıklı gel dedi fitil atacak 😑😑😑
Defne123 Bizim sorunumuz cinsellik olmaması😂🤦🏼♀️ ilk 3 ay doktor bişey dememesine rağmen ne olur ne olmaz diye olmadı sonra zar zor ikna ettim 5 aylıkken falan oldu şimdi 35 haftalığız hala daha olmuyo sebebi eşimin çocuğa bişey olucak korkusu Doğumu kolaylaştırıyomuş diyorum adam yok anam benden pimpirik 😂😂
Pnrmhmmd baharayazz Ayy negüzell inşallah bende de olur 1 aya☺️ uzun mu tuttunuz yoksa formülü nedir yaa