Sevda66 Bugün hastane randevum vardi ve doktor bol yürüyüs yap bu ara dogurman iyi olur dedi bebek kilosu 3.600 müs? Basina gelen oldumu normal dogum istiyordum ama eger büyük olursa sezeryan olabilirmi?
Gulsumkeremsuat Sevda66 evet hurma ye bol yürüyüş yap birde sukuat hareketi yap 4 kilo geçerse normal Doğum zorlaşır
Umaymoms Sevda66 bende aynı durumdayım değişmiyor kuzu yürüyüş hurma hepsi boş bebek iri olduğu icin dr çoktan sezeryan kararını vermiştir bende normal istiyordum ama minyonum bebis 2 hafta önden gidiyor ve hala yukarda
oguzs Gulsumkeremsuat hurmayla yuruyusle alakasi yok cati ne kadar genis olsa da cesitli komplikasyonlar var ilk dogumda 4kg nin ustu
Sevda66 Umaymoms artik saglikla gelsinlerde yapacak birsey yok galiba yedigime ictigime dikkat etsemde birsey degismicek Allah yardımcımız olsun
oguzs Ayni durum bende de gecerli. 38.haftada 4180 gram oldugunu ogrendim. Gelmeye niyeti yok. Doktorum sezaryen karari aldi
Umaymoms oguzs 250 gram +- yanılma payı var cihazın dr koca bebek diyor küçük çıkarsa valla çok üzülürüm normal varken neden sezeryan olalım ki
Hcivelek Bizim 3 kilo. 37+4 üz. Bugun Sezaryen olucaz bebegimin kalp atısları yavaslamıs 😔 dua edin kızlar.
Sevda66 Hcivelek Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin en önemlisi saglikla gelsinlerde sezeryan normal farketmez artik☺️