Berna3737 Merhaba 12 haftalık gebeyim çok şükür bir tane ölü gebelik yaşadım bugün sabah pıhtılaşmş gibi akıntım geldi sonra akşam daha yoğun bir şekilde geldi bir kere daha olmuştu doktorum olur öyle şeyler dedi ama içim hiç rahat değil bugün oruç tuttum ondan olabilir mi kendimi de hiç yormadm normalde bugün
Mom72626 Berna3737 kanamanız olduktan sonra doktor iğne ya da fitil vermedi mi ? Olur öyle diyo geçiştirdi mi ?
BaharSefvan Berna3737 canım burdakiler doktor değil. Senin durumunu bilemezler. Oruç tut yada tutma da diyemzler. Farklı doktora görün ihmal edilcek bi durum değil yaşadığın.
seher578 Berna3737 Benim ilk çocuğumda 12 haftalıkken, muhtemelen üzüntüden çikolata rengi olmuştu. Doktoru aradım, 4 saat uzaklıktaydı çünkü. Bol bol su iç, yat dedi. Öyle yaptım, düzeldi. İnşallah sizin de yoluna girer.
Berna3737 Şuan Protestan kullanyrm zatn ama yinede oldu...🙁Aynen normal dedi sadece Çarşamba kontrolüm var inşallah hayrlı sonuçlar dönerim.. diğerinde de cinsiyet öğrenmek için gittim kalbinin durduğunu öğrendim öyle bir yıkım yaşamak istemiyorum
Esrarse Berna3737 böyle bir durumda ben 1 saat değil 10 dkk beklemeden acile gitmiştim bence hemen gitmelisin Çarşamba çok geç