Aryaalina Kızlar ikinci kere sezeryan olacak olanlar var mı yada olmuş olanlar nasıl geçiyor iki kere sezeryan olmak ?? Ağrılı oluyor mu ilk Doğumum sezeryan olmuştu şimdi de sezeryan olacak merak ediyorum iki kere üst üste sezeryan olmak nasıl bişey yaşayan var mı acaba ???
ikinciprensimgeliyor Aryaalina Bende 2.yi olcam kismetse.korku endise var hep.agliyorum surekli bise olcak cikamicam diye korkuyorum.cogu kisi de ikinci daha kolay diyor
Tuanam01 Aryaalina 2 defa sezeryan oldum 3.olcam ALLAH nasip ederse ikinci sezeryanın birinciden farkı yok aynı yer kesilecek aynı acıyı hissedeceksin korkma canım
Nebahathumeyra Abım 2 kere sezeryan oldu 2. Sin de 1 hafta sonra çarşıya çıkmıştık bir işimiz vardı 😊😊
Deniziimmm Benimde ikinci sezeryan olucak ilk oğlum 4 100 Gr doğmuştu bu ne olur kilo bilmiyorum ama kiloya bağlı değil sanırım ozamn sormadım neden sezeryan diye 18 yaşındaydım şimdi 34 yaşındayım ve çevrem 15 sene geçti sen normal yap diyolar yani sezeryan olması gerekirse normal diye ısrar edemem sanırım ...