Dmlaa_ Merhabalar ilk gebeliğim ve ikiz bebek olduğunu öğrendim. Aranızda ikiz bebek sahibi olan varmı yada ikiz bebek bekleyen varsa yazabilirmi biraz endişeliyim 🙈
Slnrhz Dmlaa_ bende ikiz bekliyorum kızlarım olacak allahın izniyle inşallah bi sorun yok ama çok korkuyorum bişey olacak diye
Mutlu_E Dmlaa_ 8+1 haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim Rabbimin de izniyle 🧿 Kızlar sizde bu haftalarda nasıl şeyler oldu? 🤷🏻♀️ Mesela benim belim ağrıyor 😣 Arada bir gaz sancısı gibi sancı giriyor 😤 Siz neler yapıyorsunuz
Rahime83 Dmlaa_ ilk başta korkma canım benim ikizlerim şükür 12 yaşındalar biri kız biri erkek eşimle büyüttük anaokula başladılar mı serüven çok hızlı bir şekilde geçiyor hiç zoru yok farzet arka arkaya doğurdun ve şuan 12 sene aradan sonra tekrardan hamileyim tek bu sefer 😂12 haftalık Allah kucağına almayı nasip etsin herkese duble annelik nasip olmaz 🤲
Aysenur9689 Dmlaa_ Bizde 27+3 tek yumurta ikiziyiz. Bi kız bi erkek. İlk başlarda sorunlu geçti bulantı kusmalar aşırıydı. Kilo kaybı yaşadım. Ayrıca 14-15. haftaya kadar düşük tehditimiz vardı. Sonraki dönemlerimiz çok şükür tehditsiz ilerliyo. Ağırlaştım sadece biraz. İkiz gebelik risk kabul edildiği için tek korkum erken doğmaları. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin.
Merius Hayırlı uğurlu olsun Çok keyifli çok hareketli günler seni bekliyor benim yok ama ablamın ikizleri var 2 buçuk yaşındalar annemiz ikiz o yüzden genetigimizde olasılığımız çok yüksek ikiz bebekte en önemli konu bebeklerin sağlıklı olmasından sonra onları beraber buyuteceginiz yol arkadaşınızın kim olacağı çünkü tek başına biraz zor 😊
Slnrhz Merius sendede olma ihtimali var ikiz genetiği anne tarafından geçer baba tarafı etkilemez bnm de anneannem ikiz kardeş teyzemin ikizleri var benim ki biraz suni ikiz oldu ama çok şükür oldu 😊Rabbim kucağımıza da nasip etsn inşaaalllah
Dmlaa_ Slnrhz ailenizde ikiz bebek varmıydı acaba benim ve eşimin ailesinde hiç ikiz bebek yok ve bizimki ikiz olunça şaşırdık 6 haftaya giriyorum ve doktor belki gelişim gösteremez dedi sizdede öyle bir durum yaşanmışmıydı
Slnrhz Dmlaa_ benim ailemde 3 tane ikiz var ama bnm normal yoldan değil tüp bebekle oldu bnmde bi kesem bir hafta geriden geliyordu sonradan eşitlendi
Ezgi2019 Dmlaa_ ben de oldu canım 2 tane kese gözüktü 8-9 hafta da küçülerek kayboldu şimdi 10+5 im bende de ikiz yok
incialby Bende ikiz bekliyorum canım bir kız bir erkek zor bi hamilelik geçirdim şuan 31. Haftamdayım muhtemelen haftaya alınacak bebekler. İkiz gebelik zorlu bir süreç stres yapmadan bol su içerek ve dinlenerek geçirmen gereken bi süreç lütfen bunlara dikkat et🙏🏻 Ama dünyanın en güzel hissi emin ol🥰 çok iyi bi doktor bul ve hamileliğinin tadını çıkar derim ben. Herkesin hamileliği bir değil bide kendini kimseyle kıyaslama hep olumlu düşün👍
incialby Dmlaa_ ilk aylarda çok bi sorun olmuyor canım ama mutlaka 5. Ayından sonra izin alıp evinde geçirmelisin çalışmak pek doğru değil yorucu olur senin için inşallah sağlıkla doğsun bebişlerin🥰
Cagladevecioglu Arzu_33 ikizleri cok tutmuyolar canm en fazla 36 hafta 33 doguran da var 32 doguranda var rabbim Saglklarini versn yeterki
incialby Arzu_33 canım benim kan değerlerim çok düşük risk teşkil ediyormuş bide gebelik zehirlenmesi var şuan ilaçlarla idare ediyoruz 5 gün hastanede 2gün evdeyim. Biraz daha kilo almalarını bekliyoruz ben iyice riske girersem 32 yi bile beklemicekler perşembe kontrolüm var bugün çıktım daha hastaneden😞 bilmiyorum sonuç ne olcak şuan ama inşallah yavrularım sağlıklı olur🙏🏻
Cagladevecioglu Hayirli olsun canm benimde tek yumurta ikizi kendiliginden oldu cok sukur riskli genelik grubundayiz beni cok korkuttular ama Kesnlkle korkma rabbim bize bu mucizeleri verdi saglklarinida verir insallah 🙏🙏 gozun aydn smdiden 😍😍
brldmr Cagladevecioglu kesinlikle oyle bir durum yok. ben 37. haftayı bitirdim 38in icindeyim. benim gibi olan cok kişi var. 36 son falan zaten asla değil. kendinizi erken dogum olacaga odaklamayın derim ben nacizane tavsiye 🤗
Aysenur9689 brldmr Maşallah kuzucuklar güzel dayanmışlar. Rabbim sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin. İyice ağırlaşmışsınızdır, size de kolaylık versin inşallah. 🙏 Çok şükür herhangi bi sorunumuz yok ama ben psikolojik olarak rahat kalamıyorum. Erken doğarlar da küveze alınırlar diye çok tedirginim rüyalarıma giriyo artık. Sizin gibi güzel hiyakeyeler duyunca motive oluyorum. Rabbim hepimize de haftasında sağlıklı bebekler nasip etsin 🙏
Cagladevecioglu brldmr tek yumurta ikizi tek beslenme olunca oyle oluyomus canm bana doktorum soyledi insalah keske o zamanlara plsun yeterki
Mislimelek Mutlu_E Benimde 8+2 çift yumurta😊 bel ağrım yok ara ara az miktarda kasık ağrım oluyor. Ben geçen hafta kanama geçirdim 4 gün hastahane de yattım bebeklerim iyi çok şükür, şimdi hafif hafif kahverengi lekelenmem oluyor gün içinde sanırım kasık ağrımda bu yüzden. Dr 12. Haftaya kadar sürer dedi . Tüm gün yatıp dinleniyorum. Ben çok sık acıkıyorum ve ağzımın içi zehir gibi acı oluyor genelde. Zaman zaman gaz sancısı oluyor bende de