cerenyum 36 haftalık hamileyim. Ve artık direncim kalmadı. Çok yorulmaya nefes nefese kalmaya başladım. Bu haftadan sonra işe de gitmeyecem. Ama artık işe giderken resmen sürünüyorum. Uykular kalmadı kaç kere uyandığımı bilmiyorum bile. Karnım fazlasıyla gergin. Patlayacak gibiyim. Hiç bir şey yapmaya mecalim yok. Bu enerji düşüklüğünü atmanın bir yolu var mı?
Yasemin01 cerenyum bende 37 haftaligim 3 4 gündür bendede başladı sürekli yatmak uyumak istiyorum bütün gün evdeyim bı tane bardağı bile yıkamak gücüme gidiyo şimdi😂
umyhfsa cerenyum canım yavaş yavas yap işlerini falan. Ağır ağır yürüyüş yap. Ben ne kadar çok yaparsam hareketsiz kalırsam o kadar kötü oluyordum. Ama yavaş yavas hareketlerle devam edince iyi geliyordu. Yemek az az sık sık yemeye çalış 😊
Busrababuz cerenyum 36 haftalıkken bende aynı postu açtım hamileliğin son haftaları böyle dinlen uyu 38 haftalığız arada enerji geliyor çıkıp geziyorum evi topluyorum yorgunkende yatıyorum
cerenyum umyhfsa İş yerinde bütün enerjim bitiyor. Eve geldiğimde inan ki hiç bir şey yapmak istemiyorum. Yatmak bile rahatlatmıyor bazen🙄
umyhfsa cerenyum sandalyede falan oturdugun içinde olabilir ya. Inşallah izine ayrilirsan evde dinlenirsin geçer inşallah
cerenyum umyhfsa Evet bütün gün sandalyede oturuyorum o beni mahvediyor zaten. Bu haftada geçerse inşallah haftaya dinlenmek istiyorum
umyhfsa cerenyum arada yürüyün çok oturmak da kötü yapıyor. Beliniz sirtiniz ağrır ister istemez. Allah yardımcınız olsun inşallah 😊