melegiminannesi http://m.milliyet.com.tr/dr-cem-kara-peygamber-sunnetli-cocuklar-istanbul-yerelhaber-639674/ BURDAN BAKABİLİRSİNİZ BİLMEYEN ARKADAŞLAR BÖYLE BİSEY VAR
[silindi] melegiminannesi eşimde öyle sünnetli doğmuş ama kayınvalideniz suncacık resimden onu nasıl gördü 😂
Esrabzdmr melegiminannesi sacmalamayin Allah aşkına . Daha eli kolu belli değil pipisini nerde görmüş . Hey Allah im
melegiminannesi Esrabzdmr eli kolu belli değilmi? Pardon ama 20 haftalık bebeğin eli kolu nasıl belli değil ya ulturasonda parmak uclarına kadar görüyoruz????
Ezgib melegiminannesi sünnetli doğanları biliyorum bi arkadasimin eşi öyleymis ogluda öyle doğdu ama ultrasondan secmesi biraz zor gibi yani ben anlayamadim 😊
Esrarse melegiminannesi babaanne çok sünnet etmiş galiba 😂 ahahaha ben ayağa kalkar alkışlardım onu valla
Elikkk melegiminannesi canım ben 35 haftalık hamileyim ultrasonda zor ayırt ediliyor kaynan atmış bence böyle bişey var mı bilgim yok ama kaynananın bunu resimden görmesi mantıksız imkansız yani
Ezgib melegiminannesi belki 6. His öyle hissetti babaanne saglikla gelsinde insallah gerisi mühim değil 🙏
melegiminannesi BAZI ARKADAŞLAR ELİ KOLU BELLİ DEĞİL ŞUNCACIK BEBEK DEMİŞ AMA BİZ 20 HAFTALIĞIZ VE BU DA 20.HAFTALIĞIN ULTRASON FOTOSU ONUN Bİ BİLGİLENDİRMESİNİ YAPAYIM DA😤
Esrabzdmr melegiminannesi parmak uçları nerde acaba bu resimde . Ben bendeki atayım da gör istersen 😂
Sinembuse Evet var peygamber sünnetli oluyor özelliklede ramazan ayında doğan erkek bebeklerde olabiliyor tabiki bebeğe tekrar sünnet yapılıyor ama burdan ben bebisi bile ayırt edemedim sünnetli olduğunu anlaması birazcık mümkün değil.
Sinembuse Sinembuse Allah gönlünüze gore versin inşallah benimde oglum olucak isterim doğuştan sünnetli olmasını 😊
Depresif_polyanna melegiminannesi tatlım buradan belli olacak netlikte değil. Sünnetli doğan bebekler varmış ama anca renkli ultrasonda belli olursa olur.