Halima Kizlar Iyi aksamlar. 30 haftalik hamileyim. Bacak arasi agrisi yasiyorum:(( Yatakda saga sola hareket etdiyimde cok agriyo.Boyle agri yasiyan varmi? ikinci hamileliyim. ilkinde boyle biseyle karsilasmadim:(((
Sbnmkls Halima 29+5 im valla bende de var o ağrı etim ağrıyor desem değil kemik desem değil sadece hareket ve yürüyüşte oluyor 😕😕ama son 2 gündür sızlar gibi de olmaya başladı
seyda38 Halima 35 haftalik hamileyim geceleri yatamiyom bacak ağrısından kalkıp agliyom sanki ağlayınca geçecek gibi Rabbim yardımcımız olsun
Deryarslan Halima ben başından beri yastık koyuyorum gece bazen yastık kayıyor ağrıyla uyaniyorum bebek sıkıştığı için baskı yapıyor olabilir tek çare magnezyum ve yastık 31+6yiz bizde
Gulcan80 Halima benimde geceleri saga sola dönünce o agri cok kotu bende 36+4um dogum yaklastigi içinmi acaba oyle oluyor benimde pek fikrim yok cnm merak etim senin gibi
Halima Sbnmkls evet yaa neremin agridigini bile bilmiyorum sadece bacak arasi gibi hissediyorum. Penquvenler gibi yuruycem artik)))
Sbnmkls Halima çatı dedikleri şey değildir demi ikinci diyince tecrüben vardır benim ilk 😕 doktora nasıl anlayacağı mı bile bilmiyorum çünkü tam olarak nerde olduğunu bile çözemedim 😂
Halima Gulcan80 sende cati agrisidir canim. O haftalqrda bende yasadim o agriyi. Simdiki agrim kemik agrisi gibi
Tugbissss Halima 24 haftalık hamileyim benim şimdiden var kaşık ağrılarım gece sağa sola dönerken çatır çatır sesler geliyor resmen kemiklerinden doktorum magnezyum yazdi o yüzden 😔 benimde ilk gebeligimde hiç böyle bir sikayetim olmamıştı..🙄
Bgun Halima bende de olmuştu canım doktor kas ağrısı demişti. Magnezyum yazdı ve krem vermişti.Kremi kullanmadım ama magnezyum iyi geldi.