Mira_11 Kızlar iyi akşamlar mutfakta yemek hazırlarken kayınvalidemin eli göğsüme geldi sadece biraz o anda acıdı geçti bisey olmaz değilmi bu durumu yaşayan oldumu emzikten düşme olayı vs. Diyorlarya öyle bişey olurmu ?
Ozom Mira_11 emİkten düşme olayı canım plesantanın ayrılması diye biliyorum. Göğüse vurunca bişey olmaz bence. Başlarda ben de böyle paniktim zamanla geçiyor. Ağır kaldırmayın karnınızı koruyun bide yüksek raflara uzanmayın o zaman plesanta ayrılıyor
Mira_11 Ozom çok sağol canm ilk hamileliğm tecrübszlk endişe bişey olurmu korkusu insan ister istemez panik oluyor. Teşekkur ederm 😊
Tazeanneee1 Bu posta rastladıgım iyi oldu. Bende dün bi anlık şeyle unutup rafa uzandım sag tarafım battı agrı girdi Çarşamba doktora gıdıcem ama merak ediyorm bişey olmaz dimi 16 haftalgm
Ozom Tazeanneee1 ayak parmakların ucuna basmamak gerekiyormuş zorlanmamak yani. Biley olmamıştır inşaAllah
Ozom Mira_11 MaşAllah canım 🙏🏻 Ben başlarda çok panik yapıyordum her hafta kontrole gidiyordum şimdi eskisi kadar değilim ama bazen bende de oluyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Mira_11 Ozom amin canım inşALLAH :) evlat cok farkli biseyms doğmadan hayatinin merkezi oluyor cinsiyetiniz ne bu arada ;)