Neriman-mom Gizemcevri ben 17+1 deyim daha henüz hiss edemedim😕 ama bebekden bebeye fark var. Arkadaşımda 14 haftada başlamışdı haraket etmeye
Babyboymom Gizemcevri Canım ben 16. Haftamdayım 2. Hamileliğim net olarak 3 gün evvel hissettim ilkinde daha geçti 20 ler falan diye hayırlıyorım. Hele dün resmen gıdıkladı gibi tecrübeli anneler daha hızlı anlıyor😊💖
Merveersoy Gizemcevri bende 16+6 dayım bu hafta hissetmeye başladım genelde yatarken elimi karnımın alt tarafına kasigima doğru koyunca ufak ufak hissediyorum bazen 😍
Gizemcevri SibelAlp7. Bu programda hissetmiş olmaya baslamalisinizyaziyor ama tum sorduklarim 4 ay ve sonrasinda bende cok merak ediyorum bu duyguyu 😊
060616 Yenihamis nasıl birşey tam olarak bize de tarif eder misiniz bende 17. Haftamdayım elimi karnıma koyuyorum hiç birşey anlamıyorum 😊
Babyboymom 060616 canım karnından değil içeriden anlıyorsun sanki kelebek kanat çırpar gibi çok ama çok hafif oluyor 😊
Yenihamis 060616 daha elimi karnıma koydugumda bende anlamıyorum ama içimde nabız atımı gibi bisey oluyor kasıklarda hissediyorum genelde büyük ihtimal sizinde oluyordur ama farkında olmayabilirsiniz 🤗🤗😍 çok güzel bir durum rabbim herkese yaşatsın
Betulsarda Ben 16 cok minik bir iki kez hissettim yeniyiz daha yani. Kisiden kisiye degisiyor 15 te hisseden de var 20 sonrasida.👼
Ceyduygu Neriman-mom Hareketle alakasi yok ben 11+4 doktor cok hareketli dedi boyunu zor olctu ama hic bisey hissetmiyorum genelde ilk gebelikte anne gec hissedermis 😀
Homozigotmutant Ultrasonda o kadar hareketli ki bebeğim ama gem gör ki çok az hissediyorum 20 de anca anca başladım hissetmeye şöyle 25 e kadar çok net olmayacak sanırım benim
scl Haftanın başlarında ilk hareketlerini hissettim şuan 21 haftalığız dışardan da çok net hissediliyo minnağım 🙈 ilk hamileliğim Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı ❣