Ezgi1989 Kızlar 23. Haftadayım belim kopuyo resmen dönemiyorum ayaklarımda feci ağrı var normalde yemeğimi yaparm bugün yapana kadar öldüm resmen neden böle oldu ki
espalp Ezgi1989 hepimizin kopuyo 😢 ben 18’deyim, okulda bütün gün ayaktayım belim berbat durumda🤦🏼♀️
sumeyye06 Ezgi1989 kiz benim de kiz çocuğu bel agrisi yapar cok diyolar benim basindan beri agriyo hareketsiz kalmamaya çalışıyorum
Semosh Ben 9haftalığım Bende de var o zamanlara kadar geçer inşallah yaaa bu şekil çok zor Rabbim şifa versin
Ezgi1989 espalp ya ben bi yemek yptm 20kere oturdum ilk defa bukadar kötü olduö magnezyum hapı verdi doktor daha beter oldu sanki
espalp Ezgi1989 bana magnezyum vermedi doktor 🤷♀️ Bende kalsiyum düşüklüğü var belki benimki ondan oluyordur 😢
Kkamilee Bu haftalarda normal sanırım ben bel ağrısının yanında kasık ve bacak ağrısı da cekiyorum Magnezyuma yeni başladım inşAllah etkisini gösterir bebişlerimize sağlıkla kavuşalım hepimiz 🙏
Zelalzelal Ezgi1989 bende 27 haftalığım uzanınca kalkmak işkence gibi bazen kitleniyorum bir milim dahi öteye gidemiyorum özellikle de sırt üstü uzanınca ☹️