Masal3333 Bebeğim 8 haftalık ama ultrason da boş kese var bebeğin rahimde olduğunu söyledi doktor ilk gebeliğim
Moondem Masal3333 benim de 11 haftalikken gozuktu canim. Ben hamile degilmiyim acaba dedim tahlilde cikti ama ultrasonda yoktu dr dis gebelik mi diye bakti degil sonra 11 haftalikken gittim gozuktu dr da bana kilodan gözükmedi sanirim dedi :) suan 29 haftaligiz ☺️☺️
BiDunyaMutluluk Masal3333 normal canım benim de görünmemişti 10 haftada ancak nokta kadar gördük. Kesenin etrafı temizse sıkıntı yok eğer tedirgin olduysan vajinal baktır kesin görünüyor 🌼
Rukiye2709 Masal3333 canım kan artışın nasıl eğer düzenliyse inşallah gözükür şu ara beslenmene çok dikkat et
Aysegulkaymakci Masal3333 5 haftalıkken ne kese gözüktü ne bebek doktor kimyasal gebelik olabilir dedi, 7 haftalikken kese gözüktü bebek gozukmedi, 8+5 te bebek de gözüktü kese de
cansuturann nasıl yani ? rahimde ve kese boş mu ? pek anlayamadım ben açıkcası. dış gebelik desem zigot yumurtalıkta olur tam anlayamadım.
Masal3333 cansuturann ya şöyle dedi doktor hamilesiniz ama bebek kesede değil gözükmüyor daha tam muayene olmak istemedim biraz daha geçsin eğer gözükmezse altan muayene olmak zorunda kalacağım @cansutur
Masal3333 Moondem ne güzel benim içinde umut verici bi cevap oldu rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰💙
cansuturann Masal3333 Masal3333 ay karından mıydı 😊 ben alttan sanıyorummm. oluyormuş bazen öyle sevgili zigot kendini göstermiyormus keşke alttan baktırsaydınız tam emin olurdunuz en azından. ama olsun şöyle bir en geç iki haftaya inşallah hayırlısı ile kalp atışlarını da duyarsınız bebeğinizi de görürsünüz ♥️
Pelin86 Masal3333 alt tan muayne kötú biseymiş gibi korkutmuslar insanlari Bende ilk gebeligimde kilolu oldugum için görunmedi alttan bakti hemen gözüktü . Bisey olucaksa zaten olur . korkutma kendini
Masal3333 Pelin86 Altan muayene için erken diye baktırmadım ama 10 gine kadar gözükmezse baktıracağım
Masal3333 cansuturann doktorum daha erken olduğunu söyledi ilk bebek olduğu için normal olabilirmiş eğer 10 gün sora da gözükmesi o zman şart olduğunu söyledi Altan muayenenin
RukenYildiz Masal3333 durumun varsa özel muayeneye git.onların cihazları Farklı.ben devlet hastanesine gitmiştim görünmemişti bebek.bir gün sonra özel muayeneye gittim göründüm
Masal3333 RukenYildiz özel hastaneye gittim RukenYildiz özel muayeneye gittim hep zaten ama yüne gözükmedi
Rukiye2709 Masal3333 artışa iki günde bir bakılıyor canım istersen sağlık ocağında istersen acilden de verebilirsin