Deletedmom133 Zehrauygun 33 haftalık olduk çanta ve buzluk hazırlığıda tamam hediyeliklerimide bitirdim en son temizlik kaldı 😊😊😊
efsanee_ Zehrauygun 34+2 deyiz. Daha eşyalar yıkanmadı büyük temizlik yapılmadı 🙄 inş sürpriz yapıp erken gelmez. Önümüzdeki 2 hafta içinde tamamlama planlaro içindeyim
Zehrauygun Benim çoğu hazırlıklar tamam nerdeyse günümüzü beklioruz temizlikler tamam buzluk pastaları tamam oglumun eksikleri hastane çantası tamam gelin tartışalım eksiklerimizi çozumleyelim
Zeymomm 33 haftaligim benim sezeryan 25 hazıran gösteriyor uygulama dr 20 si alırım dedi bebekleriniz nasil kiloları nasil kizlar benim zayıf gibi:(
Zehrauygun Deletedmom133 bence tam ağırlasmadan yapın derim inanın 1 hafta surdu temizligim dolaplar halilar camlar perdeler derken canım çıktı
Behiyem0305 32+5 im bebişin eksikler tamaö benim pijamalarım tıkanınca çantamı hazır edeceğim 20 haziran sezeryen tarihim ikinci kızım geliyor insallah sizin kiloları nasıl
Deletedmom133 Zehrauygun temizliği çok dert etmiyor ablam doğuma gelecek zaten 20gün davetleri geri çevircem o zaman ablam yapar büyük işleri bende ufak tefek işleri yaparım buzlık hazırlığını 3 günde yaptım kendimi yormadan 😉
Zehrauygun Yaaa hanımlar doğumdan sonra karnımızın topatlanması icin ne yapıcaz hic bsey bilmiorum sarmakmı gerek hemen korsemi kullanmak gerek bilen varsa yardım etsin
Deletedmom133 pelin_emrh tatlı tuzlu kurabiye yaptım ben poğaça milföy sardım börek yaptım birde minik tencere keki yapıp attım buzluktan çıkarım üstüne çikolata sosu döküp süsle yince hoş duruyor 😉
Zehrauygun pelin_emrh valla ben kurabiye poğaça tuzlu pasta kek icli kofte yaprak sarması yufka böregi sigara böregi falan yaptm koydum lohusalikda kolay olsun misafirlere filan dye😊 insallah agiz tadiyla tuketmek nasip olir
Zehrauygun Deletedmom133 ohh masallah ne gzel malesef ben hem gurbetciyim hemde bir ablam yok malesef🙄 ama keske olsaymıs