Fatmaykt Kızlar iyi akşamlar 35+5 günlük gebeyim.ilk gebeliğim tecrübesizim.aksam üzeri 4 gibi koyu kahve biraz pıhtılı lekem geldi.aldırıs etmedim bi defa daha oldu çünkü doktor sorun yok dedi.şimdi baktım yine aynı şekil biraz pıhtı ve kan gelmiş ama koyu kahve.nişan mi bu ? Eşim iş yerinde o yüzden önce size sorayim dedim.ha bide bel ağrım var dünden beridir de dayanılmaz vajina ağrısı 😑
Cimcimeninannesi Fatmaykt benim nişanım açık pembe renkteydi ama kişiden kişiye değişir mi bilmem. Birde benim kasıklarımda düzenli adet sancısı gibi sancı vardı. 15 dk da bir düzenli giriyordu ağrı bel ağrısı neden olur onu bilmiyorum canım.
Fatmaykt Gamzeemrmrt nişan açık renk mı olur telâşlanmam gerekiyor galiba demi ay çok ikilemde kaldım
Gamzeemrmrt Fatmaykt acık ta oluyo cok kırmızıda olur ve kahve tonu na yakın gelende var cnm sumuksu jel bişy o degısmiyo sadece renk. Tabıkı erken daha gıt bı gorun
Fatmaykt @Cimcimeninannesi Gamzeemrmrt Bfhvcffesra gittim canım olabilir dedi doktor yanlış alarm 😊 teşekkür ederim hepinize 😘