denizanddefne Bebeğimin kilosu 4 e yakın doktor 1 hafta sonra 4 ü geçer dedi eğer hala gelmezse haftaya sezeryan günü verelim dedi ben istemiyorum ama sağlıklı olacaksa sezeryan da olur kısmet bu şekilde bekleyen var mı benim gibi 🙄 keşke kendisi gelse bu hafta artık her an bekliyorum ama tık yok
Elifee denizanddefne bizimde suan 3950 38 olduk doktor alacaktı müsade etmedi günümü bekleyeceğim dedim ki 4500 A kadar doğurabilir mişiz normal Doğumda. Doktorlar işin kolayına kaçıyor 🤗
ikinciprensimgeliyor denizanddefne Canim ilk dogumumda 37+3te 3600 du.sezeryan oldum.basi da iriydi.oyuzden normal dogum yapamadim
Tutor denizanddefne benim bu 2. Doğumum 1. Si sezeryandı ama aradan 11 sene geçince normal yapmak istedim hem yaşım 39 hem de kilosu ve önceki sezeryandan dolayı sezeryanda karar kıldık bu cuma 39+2 de alacak dr
denizanddefne Elifee aslında en mantıklısı beklemek te insan korkuyor işte her ikisinden de pişmanlık duyarım diye 😑
denizanddefne Tutor valla bende öyle kararsızlıktan ölücem şimdilik normal bekliyorum ben de bakalım belki gelir
Elifee Zeymomm 2045 gr su 31 de canm ama normalde sonlara doğru azalırmış bizimki hiç azalmadı kilo alısı
Zeymomm Elifee benim 2 ci gebelik sezeryan olucak ilki mecburi sezeryandi ilk oglumun gelişimi durduğu için erken ve zayıf doğmuştu :(
Sevim07 denizanddefne 39 4 um. Ve 3700 oğlum. Perşembe yatisim yapılacak fitil takacaklar bana açılma.yok cnku:D hayırlısı ile normal.dogum istiyorum dua edelim arkdaslar