tanem48 Merhaba güzel anneler! Ben 28. Hafatalık hamileyim ve toplamda 7 kilo aldım! Diğer anne adayları ne durumda ben mi az kilo aldım diğer anne adayları mı fazla alıyor bilemiyorum bilgisi olan
Son-ay tanem48 28 haftalık 74 kilo hamile kaldım 82 kiloyum gebelik hemşirem gayet iyi Demişti sanırım şimdilik iyi gidiyo 😁
tanem48 AslhanKaya her aya bir kilo diyorlar dengelemen gerekebilir canım doğumunun kolaylaşması için
tanem48 Aysgeulburakk az değil mi peki 5 kilo doktor ne diyor her ay için 1 kilo iadealdir diyorlar ama
busrayagmur 26+3 haftalik hamileyim 15 kilo aldim fakat karnim fazla yok denecek kadar az sizce normal mi karnımın küçük olması bu arada ilk gebeliğim🤰
mnsngl busrayagmur bende 26+3 haftalığım 10 kg aldım öğrendiğimde şok olup çok canımı sıkmıştım çünkü ilk 18 haftaya kadar -3 kg vermiştim hamilelik başlangıcına göre +10 çok canımı sıktı 😔
tanem48 busrayagmur bebeğin kilosunne durumda önemli olan o haftasına göre mi ilerliyor doktorunuza mutlaka sormalısınız
Babyinlove busrayagmur benimde aynı ve aksine bebeğimin kilosu haftasına göre iyi 🙂 korkma yani iç karnın geniştir
SerapUGR 30haftalık 7 kilo aldım inşallah 15i gecmez kilo alımım kolay verebilen biri değilim zor veriyorum kilo
cansuece Bende 28haftam bugün bitti ayda 2kilo alıyorum 🙈şuan 11kilo almış durumdayım Doğuma 16kiloyla girerim heralde inşllh 😇
PnarEsizYalama Son-ay ben suan 6haftalik hamileyim 76 kiloda hamile kaldim insallah cok almam bende sizin gbi 82olsam ne guzell en fazla
Serdogrul Son-ay valla bende cok şaşırdım ama bende seker cıktı dıkkat etmek zorunda kaldım yedıklerıme eger olmasaydı kesın 100 kilo olurdum 😂. Doktor dıyo zaten dogumdan sonra daha zayıf olursun diye 😂😂