Yeliz2 Kizlar birsy sorcam 32+2 haftalik olduk kizimla cok sukur gecen hafta kafasi dogum pozisyonunda.duruodu ama bugun kontrole gittiğimde ters dönmüş küçük hanim tekrar kafasi asagi donmesi icin neler yapabilirim yardimci olabilirmisin varmi boyle bi sorun yaşayan simdiden tsk ederim
Mz93 Yeliz2 secde ayetlerini okuyum tilavet secdesi getirmek bu durumlarda fayda veriyormus diye duydum
Nrmnulkr Aynı şey bana da oldu 33. Haftadayım geçen gün gittim ters dönmüştü daha öncesinde Doğum pozisyonunu almıştı bayrama kadar dönmezse daha da dönmez dedi ama bence daha döner ya
Ceyer Sonlara doğru düz olup bir gün öncesi ters dönen bebeklerde var yani bu biraz kısmet işi son güne kadar beklemek gerek 😕 olumsuz düşünmeyin sadece herşeyin hayırlısı olsun 🙏🏻
Yeliz2 Insallah valla tedirgin oldum baya zaten dogumdan korkuorm bu sekildede zaten normal doguma almiyorlar sezaryanda istemiorm biran once doner insallah hepimizin bebisleri
gizemmm Valla bence yapılacak hiçbi şey Yok. O kendi döner Yine. Sakin olun benimki 40. Haftada dönmüştü ama yüzünü dönmüştü
melek123 35+1 malesef Bnimde bebeğim ters ve doktrm 38 kadar dönmese sezeryanla alcm dedi ve bnde normale alıştırdım kndimi ve ne ypcgimi bilmiyum sezaryan olmaz istmiyorum