AyseguL01 Dlygnr canım bizde 27+4 olduk bugün gittik kontrole 1247 grm 37cm iyi dedi gelişimi haftasıyla uygunmuş.
Sevdaninmucizesi Dlygnr 24 hafta da 800 cm 30 cm Di 10 gün sonra kontrol gideceğim 29+2 olacak merakla bekliyorum
Zeynepdenli Betul11 anlamadığım bu haftalarda nasıl oluyorda bir kilonun üzerinde oluyorlar ne yiyorsunuz içiyorsunuz ben her gün yumurta süt tüketiyorum yiyorum da baya ama 900 kilo çocuğum
Ncydmr Elena4 yaa normal mii kilosu masallah😍😍 bende yarin kontrole gideceğim tam 26 haftalik olacağım da ondan soruyorum😊😍
Elena4 Ncydmr malesef normal degil canim karin cevresi ve bacak boyu 3 hafta önde.ilk dogumum sezeryan olsaydi sevinecegim biseydi ama ilk normal oldugu icin bunu da normal istiyorum doktorum boyle giderse normal yapamazsin diye diyet verdi 😔
Ncydmr Elena4 Anladim canimm benim de ikinci bebeğim ilkim sezeryan benim bu da öyle olacak saglicakla alalim kucagimiza insallah😍
Esra3890 26 haftalıkken 1018 gr 35 cm demişti doktor 1 hafta önde 27 görünüyor ama sorun yok 200 gr fazlası var sadece normal dedi