Mirom Ah ah eşim bi bıraksa çaydanlığın hepsini icmek istiyorum ama kansızlıgm var😥 bi doğum yapaym insallah bi demlik iccem
zcolak Mirom sabahları işyerine gidince bir kupa alıyorum ondan da anca 3-4 yudum alabiliyorum soğuyor doğal olarak. Çalışan abla da biraz garip çay servisi yapmak istemiyor bende üşeniyorum 😂 o kadarla kalıyor
Deletedmom58 Mirom Aşırı düzeyde anemim vardı gebelikte düzeldi. Günde 5-6 bardak içiyorum çay. Hemen yemek arkasında yada yemekle içmemeye dikkat ediyorum o kadar. Hiç bi zaman çayı kesmedim yani çay seven biriyim yapamam da.
Sengulkrgz Mirom karadenizliyim her cayi icmem ozeldir cayim rizeden getirtiriz o derece herseyden de kendimi alikoyarim caydan asla gunde 10 bardak iciyorumdur belki12
Nur95 Çok çay içmemin bir sıkıntısı varmı ben türk kahve kahve çeşitlerni içmeyi bıraktım fakat çayı çok içiyorum yani 4 5 bardağı buluyor ama küçük çay bardaklarıyla
espalp Mirom sadece sabahları bir bardak açık ,hatta çay demeye bin şahit ister, içiyorum o kadar 🤷♀️ Sürekli süt içiyorum nerdeyse bi litre her gün🤦🏼♀️
Sinembuse Hiç içmiyorum malesef kansızlık yapıyor birde kullanılan kan hapi ve b12 bi faydası olmuyormuş doktor icsende arasında 3 4 saat ara olsun dedi .