Serpild 13 haftalık hamileyim. Öğlen hafif lekelenme şeklinde kanamam oldu ve hafif kasık ağtısı vardı. Doktoruma gittim. Bebek iyi dedi ve erkek olduğunu söyledi 💙🙏🏻 Kalp atışını dinledik. Kanamam geçmedi daha da arttı. Az önce progestan içtim. Biraz azaldı gibi ama ağrı hala var. Tekrar doktora gitmeli miyim? Aynı şeyleri yaşayan var mı?
Aliyee2 Serpild suan ayni seyi yasiyorum bir kac hafta oncede yasamistim benimki enfeksiyondan kaynakliymis. Dogum hsnede ebe bakti rahim agzinda sknti yok dedi suanda kanamam var ilac kullaniyorum
kyr9324 Serpild Benimde aynı haftada kanamam oldu 12 gün oldu hala devam ediyor progestan kullanıyorum.Sizde durumlar nedir
Serpild kyr9324 kyr9324 ben de Progestan kullanıyorum. Sürekli yatıyorum. Şu an hiç kanamam yok şükür. Plasenta rahim duvarını kapatmış durumda şu an. O yüzden kanamam olmuş. Yukarı çıkması gerekiyormuş. Umarım sağ Salim alırız kucağımıza bebeklerimizi🙏🏻🐣
Serpild Yesimeliz ilk gün taze kan geldi alı şekilde. Ertesi gün kahverengi hafif pembe şeklinde geldi.
kyr9324 Serpild benim plesentanın yeri iyiymiş en tepe noktada benim kanamam asagıda plesentaya giden zardamı neymiş.Benim ilk günden beri durmadı kahverengiye döndü sadece.Bende fazla iş yapıp yorulmamaya calısıyorum.İnşallah atlatırız 🤲🏻
Oziii Bende o kadarken kanama yaşadım şuan 24+5 teyiz çok şükür kanamam yok ama progestana devam ediyorum