Snrr canım hiç moralini bozma, eğer kaderinizde evlat sahibi olmak varsa olur. benim hikayem oldukça ilginç ve mucizevi. eşimin önceki evliliğinden 1 çocuğu olmasına rağmen bizim çocuğumuz olmuyordu. sperm test sonuçlarına bir türlü inanmayan eşim çeşitli hastanelerde sperm testi verdi; sonuç hep aynıydı genelde seviye %3-4’ü. Dünyanın en tatlı doktorlarından Gökçen Erdoğan sayesinde eşim ürologa gitti ve 1 aydan kısa süre içerisinde eşimin testis kanseri olduğunu öğrendik, hemen ameliyat oldu ve tek testisi alındı. şimdi benim naçizane tavsiyem; eşinizi sakın germeyin, üzmeyin, evinizin huzurunu kaçırmayın. ben hem önceki evliliğinden olan kızıyla ilgilendim öz annesi gibi ( velayet öz annesinde olmasına rağmen herşeyi ile ben ilgilenmek zorunda kaldım) hem bu zor süreçleri eşimi üzmeden atlatmaya çalıştım. ameliyattan 6 ay sonra sperm testi verdiğimizde yine sperm sayısı ve niteliği aynıydı. eşim tüp bebek tedavisi istemiyordu, günde 2 paket sigara içmeye devam etti. sonuç mucizevi bir şekilde ameliyatının üzerinden 1 sene bile geçmeden hamile kaldım. şu an 8 haftalık gebeyim ve çok şükür şu an herşey yolunda. “Rabbim bir şeyi dilediği zaman Ol! der ve O olur.”