lehrerinnn Şu an Medical Park BAhçelievler e gidiyorum ama doktorumdan çok da emin değilim,iyi gibi ama içime sinmeyen bir şeyler var🙄 Medical de başka doktor önerisi olan ya da Bağcılar Mega da var mı acaba??🙏🏻
lehrerinnn Annesininminigi Meral Arısal doktorum. Güleryüzlü vs ama çok bilgi vermiyor gibi geliyor bana hızlı hızlı anlatıyor.ben daha üstümü giyinirjen o anlatıyor birşeyler mesela😊
Orucu12 Bahcelievler medicalpark doç.dr.Suat Süphan Erşahin kesinlikle tavsiye ediyorum cok memnunum merak ettigini internetten bakma kafan karısmasın sor anlatayım diyor ve o kadar güler yüzlü sabırlı bence gidebilirsiniz.
Serdogrul Bagcılar medipol megada nagihan hanım var acayip ilgili bir doktor diyor herkes. Ben o hastanede baska doktora gidiyorum ama nagihan hanıma bi bakabılırsınız
lehrerinnn Serdogrul evet Nagihan hanımı çok duydum ben de araştırdım son zamanlarda yoğunluktan sanırım çok ilgilenmiyormuş eskisi gibi. Diye yorumlar okudum o yüzden kararsız kaldım.sizin doktorunuz kim acaba? Hastaneden memnun musunuz??
Serdogrul lehrerinnn benım doktorum ayfer özbek. Bende memnumum çok detaycı bırı degılımdır kendısıde her muayene de bılmem gerekenlerı söyler fazlasını söylemez . Genel olarak hastaneden cok memnunum 1.5 yıl once ablam da bu hastanede dogum yaptı ve hemsırelerınden alakalarından gayet memnun kalmıştık.