Gzmayca Hazel34 birşey yapmana gerek yok sağlıklı bebek tutunurmuş eğer tutunmazsa bebekte sorun var demekmiş düşük riskim olmuştu 10 haftalıkken doktor öyle demişti bana. İnşallah tutar ve sende sağlıkla kucağına alırsın canım 🙏🏼🥰
Hazel34 Bnmkide insallah bu ay transfer olucak hayrlisiyla .. birz endise var bebisin tutmasi icn nasl bir surctn gectinz bilgilendirimissnz lutfn bni:)
Baharmurat Hazel34 bebegın tutması ıcın extra bısey yok .saglıklı ıse zaten tutunacaktır ınsaşşallah ılk denemende tutar hayırlısını ıste .emrıyoları genetık taramalardan gecırdınız mı
1elif Buralarda biraz yeniyim öncelikle merhaba😊 bizimde transferimiz ocak ayının sonunda oldu çok rahat olun hissetmiyceksiniz bile 😊 inşallah saglıkla tutunur bebişiniz🙏
Hazel34 Baharmurat evet . Doktorumzn dedigi 20 gun yatis .cok uzun bir sure ' hakkimda ne hayrli ise rabbm onh nasp etsn ' emeklerimizi bosa ckarmasin 1elif insalllah insallah :) bunca caba bunca emek bosuna gitmez insallah ne diyeyim
Hazel34 clmmmmm sen yenimi yaptrdun tup bebek ,:) masllah sende arrik bir anne adayisin ne olur duanda unutma bni
1elif 7. Gün erken gebelik testiyle ögrendim negatif çıktı.. ertesi gün doktoruma gittim kan testi yaptık degerler çok düşüktü yükselmez dedi hemşirem bütün ilaçları bıraktım.. tutmaması için hiç bi neden yoktu sadece saglıklı embriyo degildiler. İki ay sonra kendiliğimden hamile kaldım şu an iki aylık çok şükür🙏 Sonuç ne olursa olsun ümidinizi kaybetmeyin hep saglam durun🥰
Semosh Tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalınabiliyor. Sanırım. 8yıl çocuk hasreti çekti Bi akrabam gitti geldi tedavilerle yani. Oldu çocuğu şuan 8aylık kendisi hamile Rabbim kucağınızı boş bırakmasın.. Böyle çok örnek var