Tugce_-2532 Merhaba arkadaşlar 30 haftalık hamileyim bugün doktor kontrolünde bebeğimin hala ters olduğunu söyledi doktorum sizin bebekleriniz kaçıncı haftada döndü..bir de 2200 kg biraz kilolu dedi sizin kaç kg bu haftada
Ozgemesut Tugce_-2532 bizimki 1 kg 550 gr canım boy da 42 cm doktor iyi dedi ama duruşu hakkında bilgi vermedi daha erken dedi ilk bebek olduğu için son ana kadar dönme ihtimali oluyormus🙏
ceco Tugce_-2532 maşallah canım bayağı kiloluymuş 😀 ben 34+2 yim 28 den beridir ters 34 de kontrole gittiğimde dönmüştü 😂😂😂 nereden anladın dersen ... döndüğünü hissettim tabi hissettiğim şey doğrudaysa miğdem bulandı o hareket ettikçe tuhaf tı yani hareketleri sonra akşamları artık sağ kavurgama tekme atmaya başladı bir yük var sanki Kaburgamda batıyor böyle bir de konuştum onunla dön oğlum hadi diye 😂😂😂😂 bir de burada bir sürü var onu okutun dediler ama ben unuttum eşimin babasının halası vefat etmişti kuran okunurken o süre var mıydı bilmiyorum ama ... faydalı olduğunu düşündüm açıkçası çünkü başından beridir makat pozisyonundaydı ama dönede bilir dedi doktorum çok inatçı dönmeyecek mi acaba demeye başladı sonra 34 döndü şimdi 2300 kg 34 haftasında ben zayıf olduğum için çok iri doğurmayacaksın zaten dedi ama iyi kilosu dedi bu haftadan sonra alır kiloları dedi
Tugcehar87 Tugce_-2532 hey maşallah zaten bu kilo ile normal doğum yapamazsınız heralde 30 haftada 2200 gr ise 39 falan 4500 gr olur onu da her doktor normal doğum önermiyor sizin içinde vajinal deformasyon fazla olurmuş benim 30. Haftada 1800 gr dı
Gkayra Tugce_-2532 merhaba canım ,30haftada 1700du kilosu baş aşağı duruyo fakat daha çok döner son zamanlarda bu konuda dusunmek daha doğru dedi Dr. ,şimdiden sıkıntıya sokma kendini ,sağlıklı olsun yeterli 🌺🌺🌺
Ayssiirraa Tugce_-2532 33 de gittim başından beri ters 2300 kilosu 34 oldum hala ters çünkü kafasını hissediyorum üstte. Doktor dönmezse sezeryan olur ama dönebilir suyu çok dedi.
Tugcehar87 Tugce_-2532 bende sezeryam adayıymışım şekerin falan yok dimi birde benimde bebeğim makat duruşta doktor %3 dönmüyor bebeklerin dedi üzme kendini döner