GuelGltkn Tlycnr 17 haftadan itibaren hissetmeye basladim tekme gibi degilde pit pit gibi diyim 😄 nasil anlaticami bilemedim hergünde hissediyorum ara ara
Aysedgrlikrkmz Tlycnr bende 20+5 teyim ama hala net bi şekilde hissedemedim inşaallah en kısa zamanda hissederiz 🙏🏼🥰
Zmrtbdk Tlycnr canım ben 19. haftada ama arkadaşım 21.haftada hissetti.O biraz daha etine dolgun bir kadın ama gebe kalmadan evvel de göbek kısmı kalıncaydı;onun da etkisi olduğunu duydum.Ne kadar doğru bilmiyorum 😕
Melek2102 Tlycnr Ben 16.haftamda basladim hissetmeye Belki sende hissediyosundur Ama Onun oldugunu farketmiyosundur yakinda belli eder kendini annesi sonra sabah Aksam Durmaz ☺️🥰
Burcuaec Tlycnr canım doktorum asıl sürecin 24 ünde başladığını söyledi. Ben 18 de başladım hissetmeye. Zayıf olduğum ve ikiz olduğu için hissediyormuşum. Hissetmesende olurdu dedi 😁 24 haftadan sonra hissedilmeli hatta takibi yapılmalıymış.
Ebrs Tlycnr insallah, sıkıntı etme 24e kadar hissedersin sende 😊 hatta biraz dinlensede bende uyusam diye düşünürsün gün gelir
Sevdaninmucizesi Tlycnr kişisine göre değişiyor sanırım bana da hep sordular 20 21 de hissetmiyor musun nasıl hissetmzsn diye ama 23 de hissettim şimdi kıpır kıpır