Deemeett Merhaba 4 hafta 6 günlük hamileyim bütün görünmedi kese dış gebelik dedi başka doktora gittim vajinal baktı keseyi gördü çok şükür ama vajinal bakması etki eder mi 😔
Arzu29 Deemeett benimde Cumartesi günü kontrolüm var canım şuanda bende 4 hafta 5 günlük bakalım görülücek mi ama kese göründüyse şuanlık bir sıkıntın yok bana kalırsa kan tahlilini kontrol ediyor musun
Daisyy Deemeett vajina bakması bir sorun oluşturmaz. Zaten sorun olacak olsa bakmaz doktorlar. Haftan çok yeni olduğu için karından görünmemiştir kese vajina görünmüştür. Hayırlı olsun kalp atışlarını duymada sıra 😊
Menis21 Deemeett Vajinal bakmasının bi sıkıntısı olmaz inşallah bebeğini de görüp kalp atışlarını da duyarsın cnm Allah yüzünü göstermeyi nasip etsin ...🤲
Ezgsur Deemeett Daha bebeğin çok küçük. Ben 5 haftalıktım gittim dış gebelik olabilirsin dedi. Ama şuan 13 haftalığım bebeğim son derece sağlıklı. Küçük olduğu için doktorlar korkutmaya bayılıyorlar sen canını sıkma☺️
Deemeett Arzu29 kan tahlilim iyiydi 3245 ti dış gebelik dedi hep gittiğim doktor. ondan başka doktora gittim
Daisyy Deemeett zaten ilk haftalarda herkeste olur o ağrılar. Çok şiddetlenirse acile gidersin ama adet olacakmış gibiyse endişelenme
Deemeett Arzu29 Arzu29 rahmimde mi bilmiyorum ama ultrason verdi fotoğrafı karnımda sanırım gördüğüm kadarıyla
Arzu29 Deemeett ben boş bir gebelik geçirdim özel kendi muayenesi olan bir doktor keseyi görmesine rağmen bana dış gebelik dedi başka bir doktora gittiğimde keseyi rahimde görüp basıl böyle birşey söyler anlamıyorum demişti😊 bu tarz doktorlar var maalesef
Deemeett Arzu29 bende düşük yaptım daha önce kimyasal gebelik dediler ondan biraz tedirginim değerlerim iyi çok şükür ben vajinal ultrasondan korktum biraz
Arzu29 Deemeett benimde bu ikinci korkarak gidicem doktora kalp atışınıda duymadan rahat etmicem sanırım. Alttan muayene de bir sıkıntı yaşamazsın
Gizem_miros Deemeett canim ultrason varsa resmi atsana bakalim gormusmu gec dollenme olabiliyor korkma