dvran22 zeynosmoms o zaman mutlaka hastane çantasına bırakayım onu ben😂malûm bebişler gelicek diye sancı veriyor ama gelmeleri 2 3 günü buluyor o süreçte çok faydalı olur o alet😄
zeynosmoms dvran22 ben hastane cantama koymamistim 🙈 o panikle Allahtan suni filan almamisim direk dogumum olmus bak simdi ben nasil koymamis yurek yemisim oyle 😂😂 sen mutlaka koy canim 👍
Eliff45 sevgitekes ben sesu tüy dökücü krem kullanıyorum yanma ve cildi tahriş etmiyo ama kişiden kişiye değişir ağdayı utanıyorum kimseye yaptırmam doktora danıştım kullanabilirsin sakıncası olmaz dedi bana
Meriipella1 @OzgeDgnp az az sürüyo ağda bezi var zaten onu yağıştırıp çekiyo ben kendimi kasmıyorum kastığımda canım acıyo, rahat bırakıyorum kendimi 5 dakika da bitiyo eli hızlıysa yapan kişinin sonrası mükemmel
Hulyalp Sendy 1.si hormonlardan tutler cabuk uzuyor gercekten. Gecen carsamba bacaklarima agda yaptim cikmaya baslamis saskinim. 2.ci ben o konuya asla takilmiyorum. Ikiz hamileyim karnim kocaman bende goremiyorum jilete dondum. Haftalik gibi uzatmadan temizlemeye ugrasiyorum. Olurda killar cikarken denk gelirse yapacak bisey yok. Sizden daha beterlerini gormus olabileceklerini unutmayin ve rahatlayin
Gzmayca Sendy valla kızlar ben 2 senedir full ağda yaptırıyorum en son 8 aylık ken yaptırdım şimdi 9 un içindeyim ve bende sıkıntı olmadı evet vücut biraz hassaslaşıyor ama öyle dayanılmayacak gbi değil bence Doğumdan birkaç gün önce yine yaptırıp girmeyi düşünüyorum mesela 😊
Misskaynak Sendy ben onceden agdaya gidiyordum hamileligimde acir diye jilete basladim ama okdr cabuk uzuyor ki uzarken de cok kasiniyor keske hic baslamasaydim dun cati muayenem vardi ve 2 gun oncesinde agda yaptirdim tertemiz evet aciyor ama inan hemen geciyor
Yogurtlupilav Sendy hassaslaşma vardı hamilelikte, doğuralı 4 ay oldu hala hassaslık devam ediyor, hasta olana kadar sürecek sanırım En güzel çözüm ağda, doğumdan 1-2 hafta önce ağdaya gidin temiz bir güzellik salonuna en rahatı öyle oluyor.
Meriipella1 @OzgeDgnp hastanelerdeki gibi sedyesi var sırt üstü yatıyosun az az sürüp alıyo önü tamamen sonra bacağını yana doğru açtırıyo iç tarafları için en sonra yüz üstü dönüyosun hallediyo bitiyo 🤷♀️ Benim gittiğim kuaför hep böyle yapıyo ama bazılarından duyuyorum arkaya doğru almak için ayaklarını falan yukarı kaldırttıran varmış hatta abartıp secde pozisyonunda alıyolarmış. Allahtan benim ki öyle değil 4 senedir nerdeyse gidiyorum çok rahatım zaten alıştım artık kendisi söylemeden ben kendimi ayarlıyorum.
OzgeDgnp Meriipella1 bende sürekli gidiyorum biliyorum o sekilde alındıgını da hamilelikte durum farklı oluyor belli.bir aydan sonra suan 6.5 aylık hamileyim sırt üstü uzanma durumum zaten yok tavsiye edilmiyor yüz üstüde aynı sekilde yatılmaz bu aydan snra
Momymomy41 ebrarmom08 ya alırlar da tam temizlenmiyo çok kısa olunca işte illa kalıyo ben başak burcuyum diye heralde çok pimpirik yapıyorun
Buseecik Sendy akşamına çıkıyor canım karnım post gibi oldu bacak kıllarım jıletle aksamına cıkıyo kollarımdakılerde ıkı cm daha uzadı sabkı yuzumde ole bıde sıvılce bastım bence erkek olucam dye korkuym🤪
sevgitekes Buseecik jilet öyle tabiki iki güne net tüyler belli olur ben epilator kullanıyorum arzumun çok memnunum kolum koltuk altı bacak bir hafta geçti hala cikmadi tüyler genital bölgede deniycem bi cesaret edemedim kaldı ora tüy dökücü krem düşünüyorum kararsızım
Meriipella1 @OzgeDgnp valla ben daha henüz 5 aylık oldum bilmiyorum sonraki zamanda ne olur nasıl alınır
Deryarslan Sendy benzer postu ben de açmıştim bir kaç gün önce ağda yaptim bikini bölgesi ilk kez acimadi acır diye düşünmüştüm ama kendimi biraz zorladim galiba karnıma ağrı girdi bacaklarimi zor aldım dinlene dinlene ayna tutarak aldım bu arada
Buseecik sevgitekes epilatrun basnda vakıt hrvayamıorm her yerım agrıo egılıp bukulmktn ve kıllarımda sert ondan jilet 😖