Aslannnn Dün hassas gebelik testi yaptim ama ikinci cizgi cok belki belirsiz iyice dikat edersek görebiliyoruz diger testlerde oldugu gibi bundada oyle bir durum oluyor mu adetime 4 gun var
DidemYldrm Aslannnn evet benimde öyle çıkmıştı adetime 4 gün kala yapmıştım 😅 14 haftalık olduk bile betaHcg yaptırır net sonuç alırsınız 🙏🙏🐣
DidemYldrm Aslannnn hala saklıyorum hatta ben testi ama benimki çok da silik değildi bakınca belli oluyordu ama çok da belli değildi
DidemYldrm Aslannnn İnstagram dan atabilirsiniz istiyorsanız bakayım bi benimki ile aynımı belirginliği
Aslannnn DidemYldrm soyledigin testten de aldim canim bu defa hic cikmadi hangisine inanancagimi sasirdim
BurcuH Aslannnn adetinize kaç gün kala yaptınız erken gebelik testini bende yaptım negatif çıktı 4-5 gün sonra normal test yaptım pozitif çıktı inşallah hamişsindir 🙏🏻
Aslannnn DidemYldrm prodictor olan test te negatif çıktı ama moralim iyice bozuldu bu ayda yok sanirim
Kekmez DidemYldrm ben şöyle düşündüm erken gebelik testinde belirgin çıkar iki renkte belki normal hamilelik testinde silik çıkabilir hayırlısı olsun
BurcuH Aslannnn bence mutlaka geçmesini bekle adet geçmeden yanılma oluyor rabbim doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah 🙏🏻
DidemYldrm Aslannnn bozma moralini allah ne zaman isterse o zaman bozunca gerçek den çok etkiliyor herşeyi