Zehrayt Merhaba ; İzmir’de avm’ler Hariç bebek alışverişi için nereleri tercih ediyorsunuz?bebek arabası,puset,alt değiştirme minderi,emzikler,banyo seti,süt pompası birçok şeye ihtiyacım var
Hemsireanne35 Zehrayt bende izmir i pek bilmiyorum ama kemeraltına uğradığımda sormuştum mağazalarla hemen hemen aynı fiyata başka da bilmiyorum yer 😊
Genchamis Bizde bornovadayiz canim ama gecenlerde esim cigliye gitti devlet hastanesine orada bi magaza yeni acilmis. Cok uyguna bebek kiyafetleri aldi 3lu takimlar 25 tl pelus tulumlar 30 tl falan aklinizda bulunsun Zehrayt
Rabia88 Zehrayt bence en uygun yer Kemeraltı ve ürünler incelerseniz hem uygun hem çok kaliteli hastane çıkışı aldık 10 lu 50 TL yalnız baya süslü yıkadım üzerindeki işleme taşlar çıkmadı kemeraltinda mağaza yerine toptancılara bakmalisiniz Banyo için küvet kova masrapa ve filesini 30 TL ye aldım 6 li ağız silme mendili 2.5 TL ye de var 10 TL ye de bakıp karar verebilirsiniz alt acmalar genelde 11 TL Miniş bebe ve niyaz bebe fiyatları bunlar netten tel no alıp yerlerini öğrenip ikisine de bakın derim
Senailhan Karabağlar gaziemir tarafında bir sürü bebek mağazası var civille ebebek de var hem en büyük mağazaları orada diye biliyorum
Rabia88 Zehrayt toptancılar var cidden çok uygunlar ama tek sıkıntı mesela yelek aldım ama 3 boy bir pakette ve aynı renk benim için sorun değil öyle aldım ya da citcitli zihin 1-2-3 numara tek renk 10 TL niyaz bebe de 😊