EymenEmirinAnnesi 38+0 olduk bugün. 3 gün önce nişanım geldi ara ara da gelmeye devam ediyor. Ama ne sancım var ne suyum geliyor. Var mı benim gibi olan ??
hunilimom EymenEmirinAnnesi benimde sabah aklıma geldi 36 haftaligim bende nisan gelirse hemen doğum mi baslar acaba diye düşünmüştüm sonra bi yerde okudum 1 saat içim de de doğum olurmuş 10 gün içinde de iyice kafası karışıyor heyecanlanıyor insan
Momymomy41 EymenEmirinAnnesi canm dr unu aradın mı enfeksiyona açık oluyomuş nişan gelince doktoruna bi söyle istersen
EymenEmirinAnnesi Sahreyldrm benim de öyle olacak gibi baksana canım 🤭 doktora ne sıklıkla gittin nişan geldikten sonra ?
EymenEmirinAnnesi hunilimom nişanım geldi hastaneye gittim hemen 3 cm açıklık var dedi ebe. Sancım çıkmadı eve dönmek istedim doktorumdan izinle eve geldim. Ebe sabaha gelirsin dedi ama tık yok ☺️ İletişim halinde bekliyorum yarın gideceğim canım kontrole.
EymenEmirinAnnesi Momymomy41 aradım konuştum canım sancın olursa, suyun gelirse hemen gel dedi. Olmadı ama yarın normal kontrole çağırdı artık. Evet duydum enfeksiyona açık olur diye ama bebeği kastediyorsan kesesi korumaya devam ediyormuş hala
Sahreyldrm EymenEmirinAnnesi benimki biraz sıkıntılı bı gebelikti canım nişan olduğunu bile anlamamıştım onun etrafa sordum ve olur öyle arada demişlerdi ve doktora sormamistim belki daha erken gitseydim herşey çok farklı olurdu 32 haftalık doğum yaptım ne zorluklarla o yüzden siz ihmal etmeyin
Sdyrn Sahreyldrm ben hemen gittim 34 haftalıktım ciğer geliştirici sancı kesici yapıldı şimdi 36+4 olduk bekliyorum suyunun gelmesini Doğum kanalına inmesini
EymenEmirinAnnesi Sahreyldrm anladım canım olsun çok şükür almışsın bebeğini kucağına 🙏🏻 Ben iletişim halindeyim doktorumla bebeğimin hareketlerini takip ediyorum. Zor bir hamilelik değildi herşey normal ilerliyor çok şükür. Yarın sabah bakalım ne diyecek gideceğiz kontrole
Salmanc Nişan ne demek 😣 ne olursa nişan gelmesi oluyır ne yapmak gerekiyor nişan diye bir tabir mi var belki de biliyorumdur ama ası nişan değildir açıklarmısınız size zahmet ilk gebeliğim
EymenEmirinAnnesi Salmanc nişan kanlı sümüksü yapıda akıntı canım. Doğumun başladığının ya da çok yakında başlayacağının habercisi. Normalde nişan gelince 1-2 gün içinde doğum gerçekleşiyor ama istisnalar da var misal ben 😂
Sahreyldrm EymenEmirinAnnesi kucağıma alamadan 1 ay sonra kaybettik kalbinde sikintilar vardı inşallah iyi haberler alırsınız yine haber verin doktor ne diyecek belki de sanciniz yok acilmaniz vardır bazılarında öyle oluyor
EymenEmirinAnnesi Sahreyldrm yaaa çok üzüldüm canım özür dilerim ben bilemedim öyle olduğunu Rabbim sabır versin inşallah 😔 Rabbim kucağını bir daha boş koymasın şu mübarek günde 🤲 yazarım buraya tekrar canım
EymenEmirinAnnesi Salmanc evet canım Salmanc adete benziyor evet mutlaka farkedersin canım taharet alırken ya da peçetede görürsün (biraz açık söyledim yardımcı olmak için kusura bakma 🙈)