Pinkbabe Gulgulcan Kesin kız dediyse kızdır ama kiza benziyor falan dediyse değişebilir canim kaç haftalık
Caglabsrr Gulgulcan kesin dediyse degisecegini sanmam canim doktorlar emin olamadiklari zaman benziyor fln diyorlarmis😊
Gulgulcan Pinkbabe kiza benziyor dedi kesin bişey diyemem ama tahminlerim her zaman tutar dedi 15 haftalik şu an
Gulgulcan Caglabsrr tahminlerim tutar dedi artık bilmiyorum sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil
Pinkbabe Gulgulcan Açık kapı bırakmış ama haftan da uygun öğrenmek için değişmez bence canim 😀 Ayyy bende gelsem de o haftalara öğrensem çok merak ediyorum once sağlık tabi 💕
Boncuk23 Gulgulcan canım bende 15 haftalıkken kız gibi ama kesin diyemem dedi. Ben de bu hafta tekrar gidicem bakalım. Dualarım , umarım değişmez 😊
Gulgulcan Pinkbabe aynen canım bu haftaları bekledim tam öğrenmek için Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin Inşallah çabuk geçiyor zaman canım bir bakmışsın cinsiyeti öğrenmişsin ♥️
Pinkbabe Gulgulcan Gulgulcan Amiiinnnn canim inşallah 🤗 Dediğin gibi zaman yavaş gibi görünse de çabuk geçiyor bir bakmışım bende burda paylaşmışım cinsiyetini minigimin 😂 şimdilik çin takvimi rus takvimi falan oyalaniyoruz 😀
Hazalonur1 Gulgulcan cümlemize canım benım sağ Salim sağlıklı bir Sekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimize
Gulgulcan Boncuk23 Allah gönlüne göre versin canım ben daha 1 aya kadar gitmem zaten kiz olacağını yüksek hissediyordum 😀