mrsssblt Merhaba arkadaşlar,kızımla aynı beden de son günümüz bugün. Yarın bu saatlerde Allah'ın izniyle kavuşuyorum Prensesime.. Sezeryan doğum olucak epidural uygulayacaklar.. Önerilerinize ihtiyacım var.. Neyi nasıl yapmam gerek,epidural uyguladıktan sonra hissetme oluyor mu? Ne kadar sürede toparlandınız? Bebeğinizi hemen emzirebildiniz mi? Tecrübeli annelerden fikirlerini istiyorum🙏 İlk doğumum korku,endişe,telaş,mutluluk hepsi bir arada çok karmaşık duygular içerisindeyim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🙏 Dilerim hepiniz sağlıkla,huzurla evlatlarınıza kavuşursunuz.. Ramazanı şerifiniz hayırlara vesile olsun inşallah🙏 Bende kızıma kavuştuktan sonra tecrübelerim ve doğum hikayem ile birlikte tekrar aranızda olacağım, esen kalın🌺
sdnroztv mrsssblt sezaryen Doğumu kendiniz mi istediniz benimde ilk doğumum olacak ve henüz Doğum şekli hakkında bişey demedi doktorum 🤦♀️🙄
mrsssblt sdnroztv Açılmam yok,suyum fazla, bebek iri omuzu falan takılır diye zorunlu sezeryan yani canım. Kaç haftalıksın ki birşey demedi
Senayy Bol su iç baş ağrın olmasın diye bitter çikolatayla Türk kahvesinde narkozu vücudundan atmanı sağlıycak ağrın biraz olucak bel ağrısında oda zamanla geçer şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum
mrsssblt sdnroztv benim doktorum 36-37 haftalık olmadan doğum şeklini belirleyemeyiz demişti bana.Belki sizin doktorunuz da o yüzden henüz birşey dememiştir