feyzaa34 Alafranga tuvalete oturduğumda birden mideme baskı oluyor gibi hissediyorum. Sanki aşağıdan çocuk yukarıya mideme doğru gidiyor. Canım çok acıyor sanci giriyor kasıklarımdan mideme doğru tuvalete gitmeye korkar oldum. Evimde 2 tuvalette alafranga ne olurdu birisini alaturka yapsalardı😪 doktor kontrolüm haftaya muhakkak söylicem bunu. Sizdede oluyor mu bu problem 😕 bu arada 21 haftalığım. Kabızlıkta çok şükür
Semuss feyzaa34 ayy bende de oluyor kalkamıyorum biraz çok sancıyor neden ki acaba ben sıkışınca oluyor diye düşünüyorum ama
Yasemincifci feyzaa34 yok canim oyle bir sorunum olmuyor pelvis kaslarini tembellestirmiyosun ne guzel 35+2 yim bnde
Oguzkagan65 feyzaa34 ben 35 haftalık hamileyim okulda alafranga ya gidiyorum ve dediğin gibi mideme aşırı baskı oluyor en az şekilde gitmeye çalışıyorum okulda
Pnr_jr feyzaa34 Canım oturunca ayağının altına bir yükselti koy . Öyle bir dene. Kayısı su bal kaynat hoşaf yap kabızlık için de .
feyzaa34 Semuss canım bende şey düşündüm acaba afedersin hızlı mi oturuyorum diye düşündüm ama yok yavaş oturuncada oluyor😪 yalniz degilmisim bu konuda inşallah geçer yoksa çok acı veriyor 😔
Semuss feyzaa34 kram gibi zor oluyor benimde diyorum acaba bisey mi oldu çok fena dediğiniz gibi bi anlık ama çok fena
feyzaa34 Semuss yok bence idrar yoluyla alakası yok kuzum üstte arkadaş pelvis kasları hareket ediyor filan dedi ondan olabilir 😘 sen kaç haftaliksin
feyzaa34 Oguzkagan65 benim evde o imkanım yok hep gidiyorum mecbur dışarı çıktığımda camiler alaturka ya koşa koşa gidiyorum orda tuvalete 😂 evde ağlaya ağlaya 😪 demek herkesde varmış bu problem
feyzaa34 Semuss ilerleyen haftalardada oluyormuş geçmiyormuş yani ne diyim allah yardımcımız olsun alışıcaz artık mecbur