Radeee Kizlar ben dogum yapali 10 gun oldu.Bebegim 10 gunluk burnunda tikanma var gibi hapsurmasi var dogal yollarla ne yapabilirim cok panikliyorum hasta olacak diye
Maviii Radeee şırınga ve serum fizyolojik ile temizleyin sık sık.. happy kids e gelsenize orda çok aydınlatıcı yorumlar var bu konularla ilgili ❣️
Tunaecem Radeee canım benimde 10günlük uyuyrken hırlaması bile oluyor hastane çıkışında bebek reçetesinde xclear damla vermişti ii geliyor
[silindi] Radeee odanın havasını serin ve temiz tutmaya odaklanın bir de siz temizleyin makinalarla temizlemeyin burnunu ortama alışmaya çalışıyor ve gelen giden tozu vb çoksa da olabiliyor
Zmrtbdk Radeee ben burun aspiratörü aldım koydum şimdiden ama bilmiyorum bu kadar küçükken kullanılıyor mu? 😅
Seheryvz Benim kızımda 27 günlük bizimde burunda tıkanıklık var doktor serum fizyolojik. Verdi her emzirmeden önce damlatıyorum burnuna ama hala tıkalı
Radeee Idrari disina cikiyor surekli o da uzerinide islatiyor sık sık degissemde ondan mi oldu diye dusunuyorum
Rrraaaiiinnn Zmrtbdk aynen bende aldım yedek başlık bile aldım:) ama nasıl yapcam hiç bilgim yok daha 23 haftalik hamileyim :)
Zmrtbdk Rrraaaiiinnn e bebekteki satış danışmanı arkadaş hatta önerdi.Bununla temizleyeceksiniz burnunu bebeğin başka türlü olmaz filan şeklinde..Aynen yedek başlıklarını da aldım 😁 Şimdi burda yorumları okuyunca çok minikken kullanılmıyor gibi geldi.Buralardan ayrılmayalım da bakalım tecrübeli anneler ne diyecek ☺️