Alyaumay Kızlar size bi sorum olacak sezeryan annelerine daha doğrusu pembe iğneyle mi serum takılıyormuş gecen bana damar yolu açıldııı canım çok yandı sezeryan olacam çok korkak biriyim şimdi onun korkusu var 😓😓😓😓
xwoman Alyaumay pembe igne ne canim. Damar yolu acilirken zaten bir yanma oluyor serum taktirdigimda benim de hafif canm yaniyordu .
GuelGltkn Alyaumay igneyle alakasi yok canim bende hemsireyim mavi ve pembe igneler daha ince damarlar icin baska renklerde var yesil turunc onlar kalin damarlarda kullaniliyor sezeryanla alakasi yok yani 😄
Tuanam01 Canım damar yolu ile alakası yok takanla alakalı artık o kadar iyi biliyorum ki acilde bir. Stajerdi sanırım laf edecem yanımdaki ile diye konuşurken öyle bi soktuki salak hayvan canım çok yandı bir kapağı kapatamadı dünya kanım şar şar aktı eşim çıldırdı o eczaneye kadar gitmişti gelince gördü yerdeki kanı aklı gitmişti adamın zor zaptettim inan hemşireler görünce bile rengi attı ama uğraşmadım bazıları var salak. Ama çoğu da varki hiç hissetmiyorsun acımadan takıyor kan verirken kan alırken serum takarken bunların hepsi alan kişiyle yapan kişiyle alakalı yanında dr varsa yapılırken insan gibi takarlar 😊