Akbasinci Kızlar birşey sormam lazım şimdi eşimin iş yerinden bir yakın iş arkadaşı sürekli görüştüğüm biri hediye olarak bebek bezi almış yenidoğan markası jenny &willy sanırım sadece bimde olan bir marka ancak bayana birşey diyemedim teşekkür ettim o kadar hevesli hevesli almış ki baya heycanlıydı konuşurken bende birşey diyemedim kalitesinden şüpheliyim kullanmam da denemez karşındakine bebeğim için daha alışveriş aşamasındayım çoğu kişi elinde hediyeler ile geliyor çok güzel bir davranış ama bu markanın bebek bezi hakkında bilgisi olan varmı çünkü kendimi beğenmişlik yapıp yanlış birşey demek ve yapmak istemem marketlerdeki herşey herkesin bütçesine göre tabikide bilmiyorum durumum olmaz pirima sleppy falan kullanamayadabilirim almacım bez hakkında bilgi edinmek pişik olur falan korkusu sadece bilgisi olan varsa yazabilirmi
ikinciprensimgeliyor Akbasinci ben kullandim ogluma.prima pisik yapmisti.jenny willy aldim inanir misiniz bir krre bile pisik yapmadi.bimden diye korkmayn yani😊
Tugcehar87 Akbasinci beni. De eşim almış geçenlerde o bezi üç paket bizde de var heves etmiş ses etmedim ben hastaneye giderken sleppy alıcam onlarıda eve gelince takarım biter diye düşündüm ama memnun olan da çok kişi duydum
Nevo Akbasinci bebeğe göre değişir denemekte fayda var sonuçta sürekli Prima molfix alamayabiliyoruz bi kez denemekle pişik olmaz baktın kızardı kullanmazsın canım benim bebeğim 5 aylık hametan krem ve zeytinyağı kullanıyorum hiç olmadı tavsiye ederim
Akbasinci ikinciprensimgeliyor bebekten bebeğe değişir gerçi enazından aldığı şeyi bitene kadar kullanmak isterim sorunsuz o kadar düşünmüş almış teşekkür ederim 🙏🏻