Nrdngul Tugbaaa canim hic uzulme hissetmen cok yakindir herkes ayni olmuyo sonucta ama saglam tekmelere hazir ol 🙂
Caglamehmet Tugbaaa ben ilk tekmesini arkadaşın bebeğinin mevludunde hissettim hoca mikrofon ile ilahi okurken 🤗 ve 20 haftadan da sonraydi.. yüksek ses de direk tepki veriyorlar herseyiniz normal ise korkmayın bende geç hissettim 😊
Tugbaaa Nrdngul ilk ya tecrube olmayinca insan korkuyor bide karnimda kucuk oynayamiyormu acaba diyorum
Ahmedinannesi Çikolata yiyip sırtüstü uzanabilirsin ben de çok işe yarıyor hemen tekmelemeye başlıyor🙈
DilanArven Tugbaaa ben ilk tekmeyi dugunde hissettim 20 haftaydim hep soylerlerdi gercekten dogruymus yuksek sesten cok etkilenip tepki veriyorlar diye ust uste 2 tekme attı cok guzeldi 🤗🤗
Ahmedinannesi Tugbaaa evet özellikle geceleri uzun süre iyi değil ama bebeğin hareketlerini hissemediğimizde kontrol amaçlı yatılabiliyor zaten söylediğim süre çok kısa 5 dk kadar☺
Edos Bende ilk gebeliğim olduğu için o mu değil mi ayırt edemiyirum🙈 21+1 haftaligim bende. Ama hissettiğim şey çok güzel ve değişik duygu 🙈