Hlyaal Merhaba 04/04/2019 Tarihinde 5 aylık bebegımın kalbı durdu doğum yaptırım kürtaj oldum ne zaman adet olurum acaba bilgisi olan varmı.
Hafsamm Hlyaal canım çok geçmiş olsun 😓 Canım ayın baya yüksek olduğu için adet uzayabilir. Kanamam bitti mi? Benim de 3,5 aylık kaybım olmuştu 1 ay kanamam oldu 😞 lohusaydım bildiğin😟
Goncagl Hlyaal rabbim sabır versin canim inşallah tez zamanda rabbim tekrar nasip eder. Ben 40 gun sonra adet olmuştum ama bünyeden bünyeye değişir heralde
TeZhip Hlyaal benim de iki aylık kaybım vardı kürtajdan 40 gün sonra ilk adetimi olmuştum geçmiş olsun umarım yakın zamanda sağlıklı Bebişlere kavuşuruz 🙏
Toprakkaya Hlyaal Rabbim sabrını versin inşAllah bende bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ama 20 gün sonra tekrar adet oldum bünyeden bünyeye değişir
Hlyaal Hafsamm çok teşekkürler evet bır hafta sürdü aşağı yukarı şimdi bir ayı geçti kürtajdan sonra olmadım daha hamıle olma ihtimalim nedır acaba korkuyorum biraz.
Gold Benn iki defa düşük yaptım ikisindede tam kürtaj olduğum günden sonraki tam bir ay da oldum doktorlarda genelde öyle der..
Hmyro123 Hlyaal ALLAH tekrarını yaşatmsn inşallah tekrar bebişin olur sağ sağlim kucağına alırsın çok geçmiş olsun 🙏