Veranur Kızlar merhaba, aşı olurken kacıncı haftada oldunuz ve belirtmemiz gerekiyormu kan sulandırıcı iğne kullandığımızı bugün 20+0 ım ne zaman vurdursam bilemedim ebe 20. Haftada gel demişti yarın gitsemmi bi kac gün beklesemmi
Tomurcuk18 Veranur İğne kullandığımı hemşire zaten biliyordu, herhangi birsey söylemedi. 24 haftada ilk dozu, 28 de de ikinci dozu oldum.
songul123 Veranur ben sormuştum doktoruma birşey olmaz demişti iki dozda vuruldu bana bir sıkıntı olmadi çok şükür
Ryhnytm Veranur bi sorun olmadı iki dozuda yaptırdım biri 20de diğeri 24.haftada gene de belirtin kullandığınızı☺️
Veranur Tomurcuk18 bi sıkıntı olmuyormus deglmi canım birde bana 20 de gel dedi suan 20 ye girdimmi yoksa 20+6 oluncamı gitmem lazım tam hesaplayamıyorum ben size gelmenz gereken haftayı sölemişlrrmiydi
Tomurcuk18 Veranur Yok canım bi sıkıntı olmuyo suan 37 haftalığım. Bana direk 24 haftalık olunca gel dedi bende 23+5 falandı gittiğimde. Sende 20+6 olunca git azcık daha büyümüş olur bebişin.
ozgurhayalim Canım ben 21. Ve 25. haftalarda vurundum. Kan sulandırıcıyı koldan vuruyorsan hemşireye söyle bazen beze oluşuyor denk gelirse acıtabilir. Ben söyledim aklında bulunsun