Papatyamevsimi Selam annişler..23 haftalık hamileyim. dün gece den beri boğazım ve kulaklarım cok aciyor. Yutkunamiyorum bile. Evde neler yapabilirim cabucak gecsin bu aci?? Ne olur tüm gece uyuyamadim. Ateşim yok çok sükür 😣😣😣😣
Heather Papatyamevsimi boğaz ağrısı/soğuk algınlığı diye bir başlık var aynen sizin gibi arkadaş denediği herşeyi yazmış bu ağrı için. Bir bakın isterseniz. Vicks gebelikteki etkileri netleşmediği için çok tavsiye edilmiyor diye biliyorum doktorlar tarafından.
Ahmedinannesi Papatyamevsimi canım bana doktor sirkeli suyla gargara yapmamı söylemişti boğazlarım için,çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah🤗
Elifklndr Papatyamevsimi canım mercanköşk çayı boğaza cok iyi geliyor cezvenin icerisine yarım limon kekik kuru nane ve mercanköşk koyup güzelce demle gece yatarken iki bardak az şekerli sıcak sıcak ic sabaha biseyin kalmaz dün bende oyleydim simdi biseyim kalmamış bende annemden aldım tarifini gercekten iyi geliyor ( mercanköşk aktardan bulabilirsin ) . 😊 gecmis olsun
Papatyamevsimi [bilinmeyen] cok sagol canım. Bende dünden beri nane limon iciyorum yakinda icimde cocuk niyetine limon agaci cikcak vallah 😣🤣 bende bal ı bi deneyeyim yunusatiyosa iyi. Sana da cok gecmis olsun canim 😘
Papatyamevsimi Elifklndr canim ben almamyada yaşıyorum 😣 burda onu bulmam imkansiz gibi bisey. Zaten pazar bugün heryer de kapali. Dün gece dayanamadim hastaneye gittim. Yeminim olsun doktor bakmadi dogru. Agzimi actirip icine bile bakmadi. Dedigi tek sey bebis saglikli sende git eve dinlen cay ic ve bogaz sekeri em dedi eve postaladi 😣😣
ZeynepetinGecekuu Papatyamevsimi benimde agrımıştı zencefil bal lımon karımı yapıp içmiştim 2gune geçti çok sukur
Papatyamevsimi ZeynepetinGecekuu zencefil hamilelikte yasak diyolar. Sen ictinmi hic ? Bisey oldumu ?
Ddag Gunde 1 bardak ihlamur icebilirsiniz xok ii gelio. Ben balla zencefili karistdm cok ii geldi. Bide balli turp suyu varya kara turpu oyup bal koyuyolar o cok ii gelmisti. Yaniniza naneli sekerde alin rahatlatio.