Ozlemsvr filizefsa 1 saate doğurursun canım Allah bir nefeste kurtulmani nasip etsin sağlıcakla gelsin bebiş inşallah 😍
Fatovebebegi filizefsa yuruyus yap hastanedeysen duşa gır bol bol Bıde pılates topunda zıpla açılman hızlanır darısı bıze ınsallah bende beklıyorum tık yok çok sabırsızım 😞37+5 deyım benım kız nazlı çıktı galıba
Askkokuluyavrum filizefsa hadi sağlık sıhhatle gelsin insAllah darısı bekleyen tüm annelerin basına insAllah
filizefsa Ozlemsvr momof3 reshi Fatovebebegi Askkokuluyavrum Necla06 AnneyizBizAnne Minigim1 SeymaTevfik BMA Anonimane_150 Kızlar doğum yaptım pek mutlu bi doğum hikayesi olmadı ama 07.05.2018 tarihinde yani dün öğleden sonra bebeğimin kasıldığını ve hareket etmediğini hissettim doktorumuz hemen gelin dedi geldik normal doğum olarak yatış yapıldı fakat nst de kalp atışımız yavaş ve bebeğin yeterli oksajeni alamadığı hareketsiz olduğu çıktı artı kakasını yapmış 30dakka içinde kendimi ameliyathanede buldum ve hala şoktayım sinirlerim boşalmış durumda akşam 6dan beri ben servisde bebeğim yenidoğan da ayrı ayrı yatıyoruz bebeğimin solunumu hala düzene girmemiş bize dua edin ...
Ozlemsvr filizefsa Olsun 5 cm sancini hissetmeden olduysa diğer 5 cm de öyle olur.. Yanı 5 cm de nasıl kasılma vs hissetmedin ne güzel maşallah 😊
filizefsa Fatovebebegi ewe geldim duş falan alıcam tempolu hareket et dedi doktor bakalım 🙈🙈çok heyecanlı
filizefsa Minigim1 SeymaTevfik Minigim1 AnneyizBizAnne Necla06 Ozlemsvr Ozlemsvr Askkokuluyavrum 37+2kızlat dualarınızı beklerim nişanım da geldi 🙈🙈🙈 ben son hazırlıklarımı halledeyim
AnneyizBizAnne filizefsa 40+0 ins darısı başıma dua et bizede allah kolaylık versin bir avazda kurtarsın senide canım