Busrrabal Ben 35 haftalıkların doktora gittim,bebeğim 2 kilo doktor zayıf olduğunu söyledi. Yaşayanlar var mı acaba?
Merveyazici Busrrabal canım günde 2 yumurta ballı süt muz maden sodası ve et bunları tüketmeye dikkat et toparlanır Allah’ın izni ile
Berfe Busrrabal bende 35de gittim 2100gr dedi çok zayıf karın gelişimi geride kalmış dedi 37de gel dedi bugün gittim 2890 gr olmuş nasıl sevindim ama o iki haftada aşırı yedim resmen çift kişilik yedim tabi bende 2 kilo almışım ama kızım için değer 😍
Nebahathumeyra Çok kafaya takma kilo işini küçük bebekler daha çabuk büyüyor iri çocuk doğurmak İnan bir marifet değil😊 sağlıklı olsun gerisi hiç ama hiç önemli değil. Benim kızımda 2.5 kilo doğdu ve sadece anne sütüyle beslendi 1 Yaşında olduğunda kendinden büyük olanlardan bile gelişim olarak iyiydi. Takılmayın böyle şeylere yani.
Busrrabal Yasemincifci Bir şey söylemedi tam olarak çocuk minyon olacak galiba dedi gelişimi geride dedi
Busrrabal Berfe canım yediğin önemli besinler var mıydı acaba bende dikkat edeyim 😍 Benimde kızım olcak bana da dua et inşallah ☺️☺️