Merakli1anne 36+1 deyiz.ve doktorumuz bebek kanala oturmus resmen.Bu haftadan sonra dönmesini bekleyemeyiz dedi😳Şimdilik.sezaryen ama tabi bilemeyiz dedi.Boyle denip normal doğum yapan oldu mu acabaa🙄Rabbim hayırlısını versin Insaallaah hepimiz icin😊
MiniAzra Merakli1anne benimde o hafta tersti makat gelişti denemediğim pozisyon kalmadı en son kurandan insihak süresini okudum bebeğime dinlettim secdesini yaptım o gece döndüğünü hissettim şimdi 37+3 üm
RdvnMlkn Merakli1anne makat derken yani. Bebek tersmi donmus bn cuma günü gitigmde bnmde bebek ters dönmüştü boyle giderse sezaryan olursn dedi ama hic bisi belli olmaz dedi
Yasemincifci Merakli1anne daha erken dogum seklini soylemek icin son haftada donenler bile var umudunu kaybetme sen canim
Merakli1anne MiniAzra Ayyy Insaaallah doguma kadar durur öyle 🤲🏻😊Rabbim hayrla kucagimiza almayi nasip etsin Insaaallaahh.Normal dogum istiyor musunuz sizde🙄
Merakli1anne Depresif_polyanna oyy Masaallaahh yaa.gelio gecio o gunler de inanin bu haftalar hicc gecmioo😉
Burcu09 MiniAzra benim kızımda 34 haftalık ama ters duruyormuş doktorda bana böyle giderse normal Doğum deneyemeyız dedi rica etsem bana bu konuda yardımcı olurmusunuz bende yapmak istiyorum
MiniAzra Merakli1anne yo benim için fark etmez ben iki doğumdan da korkmuyorum bebeğim sağlıklı olsunda ama normalin dikişlerinden sezeryamin da devlet hastanesine gidiyorum oraya güvenmediğim için korkuyorum o kadar
MiniAzra Merakli1anne insAllah durur ama çok fazla hareketi yok donemiyo ağrılarımda var yaklaştık galiba
Merakli1anne MiniAzra haa anladim.Tabiki cook haklisin önemli olan da o🤲🏻Insaallaah cok cok guzel kolay bi doğumun olur 😊
Merakli1anne MiniAzra Yaa az kalmis iyice de zorlanirsınız .Insaallah bi avazda kucaginiza alrsınız🤲🏻
Merakli1anne RdvnMlkn evet bebek baş asagi dönmesi gerekirmiş bu haftalar da.ve kanala yerlesmesi gerekirmiş 🙄Ama makat geliş olunca poposu kanala gelmis dedi.Bildgin otryo bu dio 😄
Nata97 Canim 1kac gyn evell dogum hikayesi paylasilmisdi, seseryan diye gitmisdi makatdab dolayi son anda donmus ve normal dogum yapmis demekki oluyor :)