TeZhip Kızlar hayırlı ramazanlar bana dua eder misiniz iki gebelik kaybı yaşadım biri düşük diğeri dış gebelik üçüncüsü de öyle olacak diye çok korkuyorum 😔
Hllswm TeZhip rabbim bu bebeğini saglıkla kucagına aldırsın canım benim şu mübarek gün rabbim korktuklarımızı yasatmasın 🙏 saglıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin 😇🙏
TeZhip Deletedmom0036 aslında araştırılacaktı ama düşükten sonra hemen hamile kalınca olmadı ama şimdi değerim sıfırlandı araştırmaya koyulcam inşallah
Dilaraatac Deletedmom0036 ne çıktı peki ? Bu test neleri kapsıyor ? Genetik test ile alakalı hiçbişi bilmiyorum 🤦🏽♀️ Biraz açıklarmısın rica etsem
Deletedmom0036 Dilaraatac yani bi problem varsa çıkıyor kromozomsal veya pıhtılaşma. Benim sonucum çıkmadı daha iki ayda çıkıyormuş
bebiiimamm Allahım sizi sağ salim kavuştursun yavrunuza. Streste düşüğü tetikler üzülmemeye çalışın dua edin allah hayırlısını versin :)
Rabia411 Pıhtılaşma sonucu 10 güne çıkıyor am genetik uzun sürüyor 1.5 ay kadar genetikten de pek bişey çıkmıyo kolay kolay zaten ben de 2 düşük yaptım pıhtılaşma çıktı hastanede kime sorsam pıhtılaşması vardı pıhtılaşma teatine mutlaka baktır
Rabia411 Deletedmom0036 yok canım yanlış bilgilendirmişler hatta genetikte bazen aonuca bile ulaşılamıyor
Rabia411 Aynen sık sık arayın bi de ben 1.5 ay geçtiğinde aradım çıkmamıştı dedim ki sonuca göre hamilelik planlıycam şehir dışımdayım gelemiyorum hızlandıramaz mısınız dedim not düştü 3 gün sonra sonuçlar çıktı bilmiyorum bi etkisi var mı ama sıkıştırın biraz