Sibel4 Selam hanımlar 24+2 hamileyim sol göğsüm haddinden fazla büydü 85bedenken 95oldu uçları hiç ama hiç yok arkadaşım 2aylık hamile ve göğüslerimden sıvı akıyor dedi anne sütü tam olarak ne zaman geliyor?
Elininanasi Sibel4 Canim bende 24 haftaliyim bugun tam tamina doldu Bendede hic gelmedi Gelicek ireliki zamanlarda herkese gore farklidir o .benimde sag gogusum hadisz buyudu hatta catladi bile kasiniyor dokunamiyorum. Doguma cok var hala canim gelir insallah
gulyuzlu Sibel4 Can'ın bişey mi çekti yada gördün kokladın geçen bi bayan bana öyle dedi bişeyler yapıyorlarmış sırtına vuruyorlarmış ilginç ama düzeliyormuş
Melihadur Sibel4 bende 23+4 benimde göğsümden sıvı geliyor kişiden kişiye değişiyor gerçekten senden gelmiyor diye sütün olmayacak diye tedirgin olma
Cankusssssss Canim bünyeye göre değişir Doğumdan önce gelen oluyor Doğumda gelmeyen bir hafta sonunda gelen oluyor erken gelmesi iyi değil Doğumu tetikliyor o yüzden hiç strese girme gelmeyen sut Doğumda bebeği görünce öyle bir geliyor ki şaşırırsın
Sibel4 Elininanasi çok afedersin Benin 85ken 90bile küçük geliyor 95falan giymeliyim sizin kaç bedenken kaç beden oldu
Sahreyldrm Canım benim ilk dogumumda hiç gelmedi normal doğum yaptım bebeği görür görmez akmaya başladı maşallah hamileyken herkesten gelecek diye bişey yok yani
buseakinn Sibel4 benim 24. Haftadan sonra yavaş yavaş sızıntı oluyodu ama yapıdan yapıya fark olabilir