Sena36 birinci şart uyku bebegın ne kafar uyuyosa onunla uyu.göğüs dinlenince uyku esnasında salgılanan hormonla dolar.ikincisi stres ten uzak ol kendini sadece bebeğine ver.cıplak ten teması yap bol bol üstünü çıkar emzitirirken bebeğinide hafif soy sakin bir ortam yarat kafandan acaba sütüm varmı polemiğini at.sonrası teferruat ama yinede benim kullandıklarımı yazıyım.öncelikle bol bol suu!! sonra roka yeşillik ve dereotuuuuu özellikle dereotu hergün tüket.tatlı yeme tatlı su istegini artırdıgı için sut yspıyo aslında ben tüketmedim.ve süt srttırıcı stel tea cayı, vitamalt promalt içecekler.bebeğin bagırsak düzeni oturduktan sınra 3 4 aylık dönemde bol kimyonlu kısır, yada mercimek köfte,yeşil mercimek kimyonlu sekilde tuket.ve süt sağmak da önemli.ne kadar talep o kdadr arz meselesi.bebeğin küçük oldugu için memeyi boşaltamaz yada söle diim herkesin süt akısı farklı benim kızım en az 7 8 cekişten sonra süt getiriyodu bunu öğrenmişti alışmıştı.bende sağarken baslarda tık yoktu 7 8 sıkımdan sonra geliyodu.bebeklerde sabırsız oldugu için hemen basıyolar cıglığı .önce sag sutu göğüs ucuna kadar getir sonra bebeğin çektikçe çoğalacak.