Umranoguzyazar Öncelikle geçmiş olsun. Küçüklüğümden beri kansızlık var bende de anemi. Pekmez dut özleri falan hepsi hikaye bunların hepsi senin karaciğer enzimlerini yükseltir canım bir tarafı düzelticem derken öteki taraf yıkıma uğruyor. En etkili depo et , dalak. Benim de hep kan değerlerim 4-5 oraya kadar düşerdi. Ama kan hapıyla düzelir sonra bir kaç ay idare eder geri düşer hep bu şekilde. Kan serumu taktır dediler bana da sonra biraz araştırdım ve hastanelerin taktığı kanın mesuliyetini kabul etmediğini öğrendim. Var sayıyorum o kan takıldıktan sonra vücutta bir reaksiyon olursa bunu hastaneler kabul etmiyormuş her yerde aynı mıdır bilinmez ama ben yaşadığım şehirde böyle olduğunu öğrendim. Onu da geçtim vücudunu buna alıştırırsan eğer vücut devamlı kan takviyesi istiyor ve kan hücrelerin tembelleşip normal de ürettiği kanı durdurup hep dışarıdan istiyor. Benden sana tavsiye sakatat yiyemiyorsan ete dayan arkadaşım. Yeşil mercimek , bulgur pilavı , kuru fasulye bunlar etten sonra en iyi Demir deposu ☝🏻