shafedalet Nata97 mənim 1 qohumum martda oksigendə kesr oldu. Ama razı qalmadı ordan. Həkimi falan razı idi. Ama deyir özbaşınaçılıqdı 2ciyə ora getmərəm. Pulu deyir həkimə verdiy əlinə nə qəədr dedi o qədər yəni kassaya ödəmək falan yoxdu. Narazı qaldı nəsə.
shafedalet 250 paket analizdi onu vermişəm uje. 800 manat doğuşdu. 40 manatdaki doğuşdan sonra nəsə analiz götürürlər odu. 1090 manat yəni belə
shafedalet Nata97 mənə o maraqlıdıki niyə qiymət orda elə burda belə))) deyirlər peyvənd falanda pulsuzdu, müayinələr falan pulsuzdu doğuşa qədər hamısı paketin içindədi. Sizdə də elə dedilər?
shafedalet Nata97 mən yooo. Uşağın 3 gündən sonrakı peyvəndini deyir. Ama biz imtia edəcik peyvənddən
Nata97 shafedalet dogusa aeder pulsuz dedin ele bildim ozun) men oksigende ilkdefe umumi paket 250lik analiz olmusdum ama. Sorasin bilmirem hele deqiq qiymet deilmiyib 15i muaienm var
shafedalet Nata97 hə can bildim. 15i soruş sən də işivi bil. Hər yerdə fərqlidi qiymətlər. Mən prosta həkimə çox güvənirəm deyə çox istədim onun yanına getdim in şə Allah yanıltmaz məni razı qalaram
Nata97 shafedalet insAllah mende hekimin mehriban ve ince davranir doguscunde bu vaxibdi memce teriflirler)
Simya34 annee1997 ya ne güzel konuşuyorsunuz,bende Azeri geliniyim☺️☺️☺️Karslıyım,nece gözel sohbet eyliyersiz☺️
shafedalet Nata97 özdə 1ci doğuş olanda adam vapşe qorxur çəkinirki nəsə olar. İn Şə Allah yaxşı olsun. Təbii incəlik nəzakət xoş üz rəftar lazımdı. Yoxsa adamı it kimi tuturlar bilmirsən canıvın hayında qalasan yoxsa əsəbin🤦♀️