Pnr_jr sağlıkla gelsin cnm
✨♥️SON 10‼️ ✨
Sen son 10 demişsin ama bakalım beyfendi 10 güne razı mı 😂😂😂 bizim inatçılar 43 ü bekler gibime geliyo😂
Tiredmother Doğru 🤦♀️😃
Tiredmother Kontrolün ne zaman canım? Yarın sabah benimki
@Elif0992
@Cansu57
@Tiredmother
@Aysenur27
@Kudretfigenn
@Sdmn
@Gulsahural
@Ba-mu
@Nerm7n
@BurcuY
@Duyguukrtgl
Son 10 günlükler😃✨ ses verin
@Cansu57
@Tiredmother
@Aysenur27
@Kudretfigenn
@Sdmn
@Gulsahural
@Ba-mu
@Nerm7n
@BurcuY
@Duyguukrtgl
Son 10 günlükler😃✨ ses verin
Pnr_jr haftaya görürüz dedi 3 gün önce gittiğimde ama gitmek istemiyorum valla sancım gelince Doğuma gireyim direk istiyorum🤷🏻♀️
Pnr_jr son 9. İnşallah bizi daha fazla bekletmez ler ve hemen gelirler 😍
Bende bu haftalari bulurum inşallah ayh sizi görünce cok heycanlaniyorum ve de kıskanıyorummm 🤗🤗
Pnr_jr bende son 11deyim 😥 bir an önce hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inş 🙏🏻 Benimki içerde tatil yapıyo gelmeye niyeti yok gibi 😁😁
Pnr_jr kaç gündür hafif ağrılarım var canım mide bulantısı oluyor ilk aylardaki gibi. Dün kendimi çok yordum kayınvalidemgil geldi ankaradan dedik ramazanda yol çekmeyin şimdi gelin onlara hazırlık yaptım şimdi bel ağrısından duramıyorum inşallah o kadar hareketliliğe doğar artık perşembe günü doğum günüm o güne gelsin istiyom 🙂🙂 sipariş verir gibi oldu ama inşallah o gün doğar 😂
Pnr_jr son 7 :) yarn kontrol var doktor bu hafta gelse iyi olur dedi ama bakacağız :))))
Salı günü randevum var alttan açıklığa bakıcak Ha geldi ha gelecek derken 40 bılucaz mı ne son 10 zaten illaki gelecek 😁