Fatosozer Merhaba hanımlar 🙋🏻♀️ normal doğumumu sizinle paylaşmak istedim 🙈 Erken davranan güzel kızımmm 🧚♀️ -30 nisan salı günü kontrolüm vardı . 36+6 haftalıktır bu arada. Doktorum kızımın rahme çok indiğini erken doğum yapabileceğimi söyledi. Allahtanki herşeyi hazırdı minigimin 👍 Istersen çatı muanese yapalim bi bakalım dedi ben de biraz çekingen tavırla olur dedim 🙈 aaa bi baktım iç çamaşırımda kahverengi bir akıntı meğerse nişanım gelmiş doktorum şaşkın bir tavırla uzan bakalım açılmak var mı dedi. Aman Allahım oda nee 5 cm acilmam varmış ve direk yatışım yapıldı 🤗 suni sanci verdiler bana çok az bir dozda ama ben de tik yok sanci hissetmiyorum. Hemşireler yürütüyor surekli sancin gelsin serum bitecek diye 😁 1 saat sonra şancı hissetmeye başladım kolay diyemem zordu her gelen hemşirenin omuzuna yatıyordum beni kurtar diye 😠 sonra squat hareketi yaptım ilk yapmamda büyük tuvalet yapma isteğim geldi hemşire açılmak varmı bakayım demeye kalmadan bebeğin başı görünmeye başlamış beni kucaklayıp koşa koşa dogumhaneye götürdüler hemen doktorum geldi ve 2 ıkınmakla bebeğim geldi. 3:10 da dogumhaneye girdim 3:30 da odamızdaydık bebeğine çok şükür . Rabbim her zaman yanımızda o ağrının sancinin sabrını veriyor yeter ki iyi düşünelim. 🤲 Herkese hayırlı doğumlar diliyorum insallaaahhh bir avazda korkusuz bebeğinizi sağlık li sıhhatli kucağınıza alırsınız . Bu çiçekler benden size güzel hamisler 💐🌸🤰🧡
Senbibak Fatosozer çok güzel bir nefeste derler ya o hesap bebek kaç kilo bi sağlık sorununuz yok dimi
Fatosozer Senbibak çok şükür canım. 2800 doğdu ama bebeğim kuvezde erken doğum olduğu için nefes alımında sıkıntı varmış genelde erken gelen bebeklerde olurmuş onun haricinde iyi çok şükür
srfnr yaa ben bu suni sanci olayini anlamiyorum dogurabilen dogursun doguramayana niye eziyet ediyolar sezeryan olsun nolucak sanki
Fatosozer Neseozkan canım erken doğum tehlikem yoktu ama spor yaptığım için bebek kanala erken yerleşmiş bu arada işim gereği yapıyordum sporu . Bebek perşembe ya da cuma çıkarmış canım yani toplam 10 gün kadar kalacak kızım buna şükür beterin beteri var
Neseozkan Fatosozer Allahım sağlıcakla kavuşmanızı sağlasın çok şükür diyelim. Darısı başıma benim de erken doğum riskim var inşallah zamanında gelir
srfnr yaa ben bu suni sanci olayini anlamiyorum dogurabilen dogursun doguramayana niye eziyet ediyolar sezeryan olsun nolucak sanki